google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Θέλει να κερδίσει και τον κόσμο της - sentragoals.gr
Home » , , » Θέλει να κερδίσει και τον κόσμο της

Θέλει να κερδίσει και τον κόσμο της

Written By news on Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 | 8:50 μ.μ.

Τα άσχημα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της Ομόνοιας το προηγούμενο διάστημα, όπως ήταν λογικό επέφεραν απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών της και αρκετοί απ’ αυτούς έμειναν μακριά από το ΓΣΠ το περασμένο Σάββατο.

Παρόλο που οι 8.000 κρίνεται ικανοποιητικός αριθμός (τόσοι ήταν περίπου), σ’ ένα ντέρμπι στο ΓΣΠ η Ομόνοια μπορεί να μαζέψει πολύ περισσότερο κόσμο.

Για τον Καϊάφα και τους ποδοσφαιριστές, λοιπόν, αποτελεί στοίχημα η επάνοδος του κόσμου στο γήπεδο. Πως θα το πετύχουν; Σαφέστατα με επιτυχίες και καλές εμφανίσεις. Το περασμένο Σάββατο έγινε το πρώτο βήμα, με θετική παρουσία.

Δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία, όμως ο κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια και στο τέλος χειροκρότησε την ομάδα του. Απομένει να υπάρξει και συνέχεια, αναμένοντας και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Πιθανή νίκη επί της Αγίας Νάπας την Κυριακή (δεν υπάρχει και άλλη επιλογή) θα προκαλέσει ευφορία και στο επόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (3 Οκτωβρίου), η προσέλευση αναμένεται πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτή του ματς με την Ανόρθωση.


Κίνητρο για τον κόσμο αποτελούν οι επιτυχίες και αναμένει ότι θα του τις προσφέρει στο μέλλον η ομάδα του.


Πηγή : sentragoal.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr