google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Ζλάταν κλείνει την πλατεία του Μάλμε για την επιστροφή του! - sentragoals.gr
Home » , , » Ο Ζλάταν κλείνει την πλατεία του Μάλμε για την επιστροφή του!

Ο Ζλάταν κλείνει την πλατεία του Μάλμε για την επιστροφή του!

Written By ADMIN on Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 | 7:14 μ.μ.

Η επιστροφή του στην πρώτη ομάδα που έπαιξε, δεν είναι απλά ένα γεγονός. Είναι ΤΟ γεγονός. Και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φρόντισε να το απολαύσουν όλοι οι συμπατριώτες του στο Μάλμε! 

Ο Σουηδός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν επιστρέφει στον τόπο που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και παρέμεινε από το 1999 μέχρι το 2001.

Η κλήρωση των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ έφερε την ομάδα του Λοράν Μπλαν αντιμέτωπη με τη Μάλμε και η παρουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κάνει ιδιαίτερο το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 25 Νοεμβρίου στη σουηδική πόλη.

Στο 2.70 προσφέρεται στη vistabet το στοίχημα η Παρί του Ζλάταν να τερματίσει στην πρώτη θέση του Α' ομίλου του UEFA Champions League.

Ο Ζλάταν, το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και φροντίζει ώστε να το απολαύσουν όλοι και να τον δουν ξανά, είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση. Για την ακρίβεια, τις... γιγαντοοθόνες που θα στηθούν στην κεντρική πλατεία του Μάλμε!


Όπως ενημέρωσε, έχει ήδη κανονίσει για τα events που θα λάβουν χώρα στην κεντρική πλατεία, το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου και καλεί τους κατοίκους του Μάλμε να απολαύσουν το ματς όλοι μαζί! 

                             


Πηγή : gazzetta.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr