google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Pregame: Βέροια - ΑΕΚ - sentragoals.gr
Home » , , » Pregame: Βέροια - ΑΕΚ

Pregame: Βέροια - ΑΕΚ

Written By news on Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 | 7:18 μ.μ.

Για την ΑΕΚ το σημερινό παιχνίδι στην πόλη της Ημαθίας (19:30) δεν αποτελεί μία απλή υπόθεση. Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, μετά την ήττα στην Τούμπα και κυρίως λόγω του τρόπου που αυτή ήρθε, η ανάγκη για διπλό μέσα στη Βέροια έχει... διπλασιαστεί. Από τη μια πλευρά είναι το καθαρά βαθμολογικό κίνητρο και από την άλλη το ψυχολογικό.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν από πολύ νωρίς να χάσουν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις, από τη στιγμή που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν με νίκες. Σημασία για τους ανθρώπους της ομάδας έχει να βρίσκεται κοντά στους πρωτοπόρους και έτσι να έχει το δικαίωμα να πιστεύει σε υψηλούς στόχους.

Ισως, όμως, το ψυχολογικό να είναι το πιο βασικό. Η γκρίνια του κόσμου είναι πολύ μεγάλη λόγω της απογοητευτικής εμφάνισης στην Τούμπα.

Ουδείς περίμενε πως ο Δικέφαλος θα παρουσιαζόταν κατώτερος των περιστάσεων σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι, πολύ δε περισσότερο αναλογιζόμενος τα πρώτα δείγματα κόντρα σε Πλατανιά, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα. Τα σενάρια για πιθανή απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο δεν υφίστανται. Και ο ίδιος βέβαια νιώθει πίεση και είναι ο υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας. Γι’ αυτό και τις τελευταίες ημέρες δούλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συγκέντρωσης και της μη χαλάρωσης,

Η ΑΕΚ είναι προφανές πως επιθυμεί να κερδίσει μέσα στη Βέροια. Οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα χαρακτηριστεί ως άσχημο, ανεξάρτητα από την εικόνα της ομάδας. Οχι δηλαδή μόνο στην ήττα, αλλά και στην ισοπαλία. Σε περίπτωση, όμως, που οι «κιτρινόμαυροι» δεν «βλέπονται» για δεύτερο σερί παιχνίδι και η απόδοση είναι ανάλογη της Τούμπας, τότε η συζήτηση θα ανοίξει αρκετά. Και για τον «Κολοσσό» και για κάποιους ποδοσφαιριστές.

ΒΕΡΟΙΑ (14η, 5.β) - ΑΕΚ (5η, 7β.)

ΒΕΡΟΙΑ (4-3-2-1): Καντιμίρης, Σιόντης, Εντζεγκέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης, Μαλόν,  Βεργώνης, Μερεμπεασβίλι, Αμπντούν, Ναζλίδης, Νέτο.

Στην αποστολή: Λόπεθ, Νάστος, Κόλα, Καϊκούτ, 7. Γεωργιάδης, Μαγέφσκι, Πούγγουρας

Τιμωρημένοι: - / Απόντες: Γιουσούφ, Ιμπραΐμ

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Τζανετόπουλος, Κολοβλέτσιος, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Στην αποστολή: Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Ανάκογλου, Κορδέρο, Κρισάντους, Πλατέλλας, Βάργκας


Τιμωρημένοι: - / Απόντες: Μπακάκης, Τζεμπούρ, Μπρέσεβιτς


Πηγή : sentragoal.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr