google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το παράδειγμα του Μελισσανίδη (video) - sentragoals.gr
Home » , , » Το παράδειγμα του Μελισσανίδη (video)

Το παράδειγμα του Μελισσανίδη (video)

Written By news on Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:08 π.μ.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου καταγράφει την είδηση της 4ης αγωνιστικής. Το σπάνιο... φαινόμενο που προσγειώθηκε στη ζούγκλα της SuperLeague.

Πολλά ξένα, προς την ελληνική πραγματικότητα, συνέβησαν χθες βράδυ στην Τούμπα. Οι Παοκτσήδες κρατούν τη νίκη και οι Αεκτσήδες το μάθημα της ήττας. Όλοι πάντως απόλαυσαν ένα παιχνίδι που έμοιαζε σπάνιο για τα δεδομένα της σούπερ Λίγκας και όπως επισημαίνουμε τα εκατοντάδες κακώς κείμενα, έτσι αξίζει να εστιάσουμε στα στοιχεία που έκαναν το χθεσινό ντέρμπι. Γιατί;     

Α) Παίχτηκε γρήγορο ποδόσφαιρο, με τη μπάλα κάτω και από τις δυο ομάδες Β) Έγινε σε ευρωπαϊκές συνθήκες Γ) Υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα, υψηλός ανταγωνισμός, ευκαιρίες, σασπένς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Μήπως τελικά μπορούμε να δούμε και εμείς κανονικό ποδόσφαιρο;

Όχι όσο επικρατεί καχυποψία και διαφθορά σε όλα τα επίπεδα. Όχι όσο τα πάντα είναι διαβρωμένα υπό την ανοχή-ενοχή της παραδομένης στα συμφέροντα Πολιτείας.

Όταν το ποδόσφαιρο καθαρίσει ίσως όλα είναι αλλιώς. Μεγάλωσα στην εποχή της παντοκρατορίας Βαρδινογιάννη και με έναν Μελισσανίδη να έχει μαχαίρι στα δόντια. Τότε ο τίγρης ήταν... όνομα και πράγμα. Έκανε πολλά κι εκείνος, αλλά αποδεικνύεται πως η ωριμότητα, η εμπειρία και η ψυχραιμία δεν εξαγοράζονται.

Ο Μελισσανίδης του 1993 θα τα έκανε χθες... λαμπόγυαλο. Καθαρό πέναλτι κατά της ΑΕΚ και δεν δόθηκε; Μπριζίτ Μπαρντό θα τον έκανε για όσους θυμούνται. Για όσους δε θυμούνται 


Περισσότερα Εδώ

Πηγή : onsportnews.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr