google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σίφουνας ο Πλατανιάς - sentragoals.gr
Home » , , » Σίφουνας ο Πλατανιάς

Σίφουνας ο Πλατανιάς

Written By news on Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 | 7:16 μ.μ.

Ο Πλατανιάς στην Κρήτη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Πανθρακικό τον οποίο διέλυσε με 4-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και είχαν την υπεροχή καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν απειλήθηκαν καθόλου από τον προβληματικό Πανθρακικό, ο οποίος αν δεν αλλάξει θα έχει πρόβλημα στο φετινό πρωτάθλημα σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Πλατανιάς με γρήγορο γκολ έδιωξε το όποιο άγχος μπορεί να είχε και ουσιαστικά κλείδωσε το παιχνίδι πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο.

Ο αγώνας:

Ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με το «καλημέρα» άνοιξε το σκορ. Στην πρώτη φάση του αγώνα κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Αθανασιάδη. Μόλις στο 3ο λεπτό Ο Γουνδουλάκης συνδυάστηκε πολύ όμορφα με τον Τσουράκη και μετά από λάθη της άμυνας του Πανθρακικού ο δεύτερος έπειτα από κάθετη μπαλιά του Γουνδουλάκη, έκανε το πλασέ και έγραψε το 1-0.

Ο Πανθρακικός ήταν εμφανώς σοκαρισμένος από την άσχημη εξέλιξη και δεν μπορούσε ούτε να κρατήσει τη μπάλα αλλά ούτε να βγει με αξιώσεις μπροστά. Ο Πλατανιάς από την άλλη μεριά συνέχισε να πιέζει και έψαχνε το 2ο γκολ που θα τελειώνει το παιχνίδι. Αυτό ήρθε στο 15', όταν ο Γουνδουλάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Μιλούνοβιτς με εκπληκτικό πλασέ στην κίνηση και ενώ ήταν μαρκαρισμένος έγραψε το 2-0.

Ο Πανθρακικός είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει και να πάει στα αποδυτήρια με 2-1, αλλά στο σουτ του Ντιγκινί μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βάλντερς, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σωτηρίου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και φάνηκαν να πιστεύουν αν όχι στην ανατροπή, τουλάχιστον στην ισοφάριση.

Ωστόσο ο Πλατανιάς ήταν σαφώς ανώτερος και ποιοτικότερος. Οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν στο 58' με τον Μιλούνοβιτς. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γουνδουλάκης (και πάλι) έβγαλε την μπαλιά για τον Μιλούνοβιτς, ο οποίος άδειασε τον Μπαϊκαρά, και μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανθρακικού για το 3-0.

Οι παίκτες του Πανθρακικού στη συνέχεια εκνευρίστηκαν και πήγαιναν αρκετά δυνατά στις μονομαχίες. Ο Πλατανιάς είχε κάποιες ευκαιρίες για να κάνει 4 τα τέρματα του, αλλά η κεφαλιά του Μπανανά στο 73' αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Αθανασιάδη.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Μπανανά, το κατάφερε ο Ράμος στο 88' όταν ο Μιλούνοβιτς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τον άξονα, ο Αθανασιάδης δεν μπλόκαρε και ο Ράμος πετάχτηκε και από κοντά έκανε το 4-0.

Παίκτης από χρυσάφι:

Ο Μιλούνοβιτς ήταν εξαιρετικός. Πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το 4ο. Πολύ καλός και Γουνδουλάκης με τις 3 ασίστ που έδωσε.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (82’ Αποστολόπουλος), Σελίν, Μπανανά, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς (73’ Μουνάφο), Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης (75’ Γκόμες)

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σέρφα, Χαβίτο (66’ Ίγκορ), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (62’ Λαδάκης), Χασομέρης, Ποτουρίδης, Φερνάντεθ, Ηλιάδης (46’ Μεχία).



Πηγή : pamesports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr