google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νοκ άουτ και ο Μανωλάς! - sentragoals.gr
Home » , , » Νοκ άουτ και ο Μανωλάς!

Νοκ άουτ και ο Μανωλάς!

Written By news on Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 | 8:52 μ.μ.

Μετά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και ο Κώστας Μανωλάς δεν θα είναι στη διάθεση του Κώστα Τσάνα για τα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας απέναντι σε Β. Ιρλανδία και Ουγγαρία για την προκριματική φάση του Euro 2016!

Ο άσος της Ρόμα έχει ενοχλήσεις στα πλευρά και γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός. Το κενό του Παπαδόπουλου αναμένεται να καλύψει ο Τζανετόπουλος, ενώ του Μανωλά θα καλυφθεί με έναν από τους ήδη υπάρχοντες.

Όσον αφορά τον Κώστα Φορτούνη δεν θα προπονηθεί σήμερα, καθώς του δόθηκε  ρεπό από τον Τσάνα, αλλά θα βρίσκεται στην αποστολή και για τα δύο παιχνίδια.


Η αποστολή για τα παιχνίδια: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Άνταμ Τζανετόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.


Πηγή : filathlos.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr