google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κερδίζει και το σεβασμό των αντιπάλων του - sentragoals.gr
Home » , , » Κερδίζει και το σεβασμό των αντιπάλων του

Κερδίζει και το σεβασμό των αντιπάλων του

Written By news on Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 | 10:16 π.μ.

Ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα είναι ελκυστικός, έξυπνος και αποτελεσματικός. Από την άκρη του πάγκου, διευθύνει με μαεστρία τους παίκτες του, κερδίζοντας την απαιτητική εξέδρα των «ερυθρόλευκων», αλλά και το σεβασμό των αντιπάλων του. Κατά την ταπεινή μας άποψη, το τελευταίο είναι εξίσου σημαντικό με την κατάκτηση κάθε τρίποντου.

Καλύτερη απόδειξη δεν μπορούμε να βρούμε από τον τρόπο με τον οποίο κύλησε και τελείωσε το ντέρμπι της Τούμπας. Με τη σέντρα, η ομάδα του Πειραιά έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ανωτερότητά της. Κυνήγησε με έξυπνο τρόπο και πέτυχε δύο γκολ, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν παρασύρθηκε από την εξέλιξη του αγώνα. Έχοντας κατά νου τη μεγάλη προσπάθεια που είχαν καταβάλει οι παίκτες του στο Λονδίνο, στο θρίαμβο επί της Άρσεναλ, φρόντισε να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις και να ενισχύσει την αμυντική λειτουργία, για να μην κινδυνεύσει η ομάδα του.

Βεβαίως, όταν ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρεθεί σε θέση για γκολ, ήταν εκεί ο Ρομπέρτο για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του με σπουδαίες επεμβάσεις. Δικαίως ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι από τους συναδέλφους οι οποίοι κάλυψαν τη μονομαχία της Τούμπας, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν ρεπόρτερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


Στο σημείο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να αναδείξουμε τη φιλοξενία των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς έκαναν τα πάντα προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της σημαντικότερης αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Αισιόδοξο σημάδι για το μέλλον.


Πηγή : novasports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr