google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Προπόνηση», εν όψει ντέρμπι, για Άρη - sentragoals.gr
Home » , , » «Προπόνηση», εν όψει ντέρμπι, για Άρη

«Προπόνηση», εν όψει ντέρμπι, για Άρη

Written By news on Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 | 9:06 μ.μ.

Επίδειξη δύναμης κόντρα στην Μπούντουσνοστ έκανε ο Άρης, φθάνοντας σε επιβλητική νίκη με 75-57 στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup.

Την πρώτη νίκη τους στα ευρωπαϊκά παρκέ πανηγύρισαν οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, που κόντρα στο συγκρότημα του Μαυροβουνίου δεν είχε κανένα πρόβλημα να φθάσει στην επικράτηση. Το ματς τελείωσε, επί της ουσίας, από πολύ νωρίς για τους «κιτρίνους», που στρέφουν βλέμμα την προσοχή τους στο ντέρμπι με το συμπολίτη ΠΑΟΚ, που ακολουθεί και πάλι στην έδρα τους για την 3η αγωνιστική της Basket League. Οι φίλαθλοί τους, μάλιστα, φαίνεται πως είναι ήδη «ζεσταμένοι» εν όψει του ντέρμπι, με τα συνθήματά τους κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στην Μπούντουσνοστ να επικεντρώνονται στο «Δικέφαλο».

Ο Άρης προηγήθηκε με 11-2 στο 4’ και και 25-12 στο φινάλε της πρώτης περιόδου, «καθαρίζοντας» την κατάκτηση της νίκης. Ο Τζέρελ Μακ Νικ τελείωσε με 17 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, μία ασίστ, αλλά και τρία λάθη σε 28’, ενώ ο Οκάρο Ουάιτ είχε 15 πόντους και άλλα τόσα ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, μία ασίστ και δύο λάθη σε 29’. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες πλην του Νίκου Δίπλαρου και δεν σκόραρε μόνο ο Βασίλης Σίμτσακ. Ο Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς, από τους ηττημένους, είχε 16 πόντους, τρία ριμπάουντ και δύο ασίστ.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ: Ο Οκάρο Ουάιτ που και double double έκανε και πρόσφερε ωραίο θέαμα, με τα εντυπωσιακά καρφώματά του.

ΣΕ… ΑΛΛΟ ΓΗΠΔΟ: Ο Σουάντ Σέχοβιτς, μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή του στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, έμεινε στα χαμηλά. Δεν πήρε προσπάθειες και με 4/6 δίποντα έμεινε στους οκτώ πόντους, μη βοηθώντας την ομάδα του να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στους Θεσσαλονκείς.


ΤΟ HIGHLIGHT: Η εξαιρετική άμυνα του Άρη, με την οποία διέλυσε την αντίπαλό του και μετέτρεψε σε… περίπατο το ματς.


Πηγή : superbasket.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr