google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το Elbasan Arena γεμίζει κόσμο (photo) - sentragoals.gr
Home » , , » Το Elbasan Arena γεμίζει κόσμο (photo)

Το Elbasan Arena γεμίζει κόσμο (photo)

Written By news on Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 | 8:51 μ.μ.

Μαζική εισροή οπαδών από τα Σκόπια, στο γήπεδο οι οπαδοί της Πρίστινα, στο γήπεδο και η διάσημη τραγουδίστρια, όχι όμως ο αρχιχούλιγκαν τον Αλβανών που συνελήφθη με δύο πιστόλια.

Η Αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε χθες τη σύλληψη του Ισμαήλ Μορίνα, γνωστού και ως βαλλιστή, του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από το drone που έκανε άνω κάτω τον πρώτο αγώνα.

Ο Μορίνα συνελήφθη μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητό του, στο οποίο βρέθηκαν δύο πιστόλια και 37 εισιτήρια του σημερινού αγώνα. 

Στο μεταξύ, από χθες βρίσκονται στην Αλβανία οι οργανωμένοι οπαδοί της Πρίστινα, δηλαδή της ομάδας της πρωτεύουσας του Κοσόβου. Αποκαλούνται Πλισάτ και μέσω facebook τονίζουν ότι ο λόγος που βρίσκονται στην Αλβανία είναι μόνο η πρόκριση της Εθνικής Αλβανίας και όχι τα επεισόδια.

 


Επίσης, η Αλβανική συνοριακή αστυνομία ενημέρωσε για μαζική εισροή οπαδών από τα Σκόπια και συγκεκριμένα τις περιοχές Στρούγκα, Κίτσοβο, Κουμάνοβο και Οχρίδα.



Για τους Αλβανούς είδηση αποτελεί και το γεγονός ότι στο γήπεδο θα βρεθεί και η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Ρίτα Ορα, η οποία έβαλε στα social media το εισιτήριό της.





Πηγή : pamesports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr