google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με 13 εκατομμύρια στο «διπλό» είναι και ο ΠΑΟΚ στο κόλπο! - sentragoals.gr
Home » , , » Με 13 εκατομμύρια στο «διπλό» είναι και ο ΠΑΟΚ στο κόλπο!

Με 13 εκατομμύρια στο «διπλό» είναι και ο ΠΑΟΚ στο κόλπο!

Written By news on Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 | 3:30 μ.μ.

Για τη σαπίλα του ελληνικού αθλητισμού δεν τιμωρούνται οι φυσικοί αυτουργοί, επομένως οι ηθικοί μπορούν ν΄ αλωνίζουν. Ορισμένοι νομίζουν πώς απευθύνονται σε τίποτε ιθαγενείς ή Βησιγότθους, οι οποίοι κατέβηκαν από τα δέντρα. Έτσι αντιμετωπίζουν τον κόσμο δυστυχώς. Το κοινό τους, το οποίο τους τιμά με τα «κλικ» και τη βελόνα του ραδιοφώνου του. Πρόσφατο παράδειγμα, μετά από ένα συμβάν που θα έπρεπε να κάνει όλο τον κόσμο που ασχολείται με τα σπορ πιο ευαίσθητο και προσεκτικό, η τοποθέτηση του περιβόητου στοιχηματικού αναλυτή για τα όσα έγιναν στην Τούμπα.

Το απίθανο είναι πώς η τοποθέτησή του έγινε στον δεύτερο σε ακροαματικότητα σταθμό της Θεσσαλονίκης, με κοινό πολλούς φίλους του ΠΑΟΚ! Στόχος να γίνει ακόμη πιο σάπιο το μυαλό του οπαδού και ν΄ αναπαραχθεί η πλέον κωμική δήλωση, εν καιρώ… πολέμου μάλιστα, ώστε να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Δεν είναι τυχαίο που την… ανάλυση αυτή, την έκαναν σημαία συγκεκριμένα ΜΜΕ. Η μαγκιά του αναγνώστη/ακροατή είναι να φιλτράρει τι διαβάζει/ακούει. Ώστε αυτόν που υποτιμά τη νοημοσύνη του να τον αποβάλει. Να πάψει να του δίνει δύναμη να γράφει ή να λέει χαζομάρες.

Εδώ, όμως, δεν είναι απλή ηλιθιότητα, αλλά άκρατη σκοπιμότητα. Τα αδηφάγα social media πήραν τη δήλωση ενός επικίνδυνου για την κοινή γνώμη ή επιτηδευμένα άσχετου και την ξεχείλωσαν, με αποτέλεσμα να πολωθεί περισσότερο το κλίμα και να είμαστε κοντά, την επόμενη φορά, να θρηνήσουμε ακόμη και θύματα! Μην έχοντας ακούσει την εκπομπή, είναι απορίας άξιο τι του είπε ο παραγωγός της. Βγαίνει ένας άνθρωπος και λέει πώς ο διαιτητής επιδίωξε να τελειώσει το παιχνίδι και για να πληρωθεί το «διπλό» των «ερυθρόλευκων» που εκείνη τη στιγμή κέρδιζαν με 2-1.

Πράγματι οι ασιατικές εταιρείες δεν πληρώνουν καμία στοιχηματική επιλογή σε ματς που δεν τελειώνουν. Η μόνη αλήθεια… Το ρεπορτάζ των 13 εκατομμυρίων, όμως, δεν μπορεί να προκύψει από καμία ασφαλή πηγή, διότι δεν ανακοινώνονται τζίροι από τις εταιρείες. Πλην των ανταλλακτηρίων, όχι στην Ασία μα γενικά στον πλανήτη. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι σε μία αχανή αγορά, το ποσό είναι μεν μεγάλο μα όχι τρομακτικό! Δεν στεκόμαστε καν εκεί.

Το ρεπορτάζ για τα 13 εκατομμύρια είναι διάτρητο και το πιθανότερο είναι πώς έχει προκύψει από κάποιον dealer ελληνικής αγοράς. Μπορεί αυτός να μάζεψε κανένα 300άρι χιλιάρικα από παίκτες του και με μία αυθαίρετη αναγωγή του αποδέκτη της πληροφορίας «αφού ο ένας πήρε αυτό το παιχνίδι, οι χ πόσα;» να προέκυψε ως συμπέρασμα. Αλλά ούτε αυτό έχει τόσο μεγάλη σημασία. Προφανώς ο στοιχηματικός… αναλυτής εννοούσε ότι ένας ή μία μικρή ομάδα ανθρώπων φόρτωσαν το «διπλό», επειδή κάτι γνώριζαν. Για να παίξει αυτός που εννοούσαν, βέβαια, 13 εκατομμύρια σε νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, πέραν του Παππά θα έπρεπε να είχε πιάσει και τα σημαιάκια του κόρνερ!

Κι όταν λέμε και τα σημαιάκια εννοούμε, τουλάχιστον, και δύο-τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ! Για να μην το πάμε πιο ψηλά… Ποιός τζογάρει ένα ιλιγγιώδες ποσό στην πεποίθησή του ότι η ομάδα του, έστω, θα περάσει από μία τόσο καυτή έδρα επειδή απλά το πιστεύει. Τέτοια πονταρίσματα δένονται από παντού. Άρα ο… αναλυτής πρώτα απ΄ όλα μ΄ αυτό που είπε άφησε αιχμές – προφανώς δίχως να το καταλάβει – για τους γηπεδούχους και μάλιστα σε μεγάλο ραδιόφωνο της πόλης τους για ένα τόσο σοβαρό θέμα! Και δεν ασχολήθηκε κανείς… Να τρελαίνεσαι! Ειδικά ο συγκεκριμένος που εννοούσε ο… ποιητής, θα μπορούσε να παίξει στην Ασία ένα ματς τένις για κάποιο ATP, ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Γκαραγκάνη, στο οποίο θα έδινε 1.10 ο Σέρβος.

Να παίξει 20 εκατομμύρια και να βγάλει 2 ξεκούραστα και σβηστά μέσα σε 40 λεπτά (6-0, 6-1)! Θα μπορούσε να κάνει έναν «άσο» του 1.10 με τον Πλατανιά εντός, 4.00 με ισοπαλία στο ημίχρονο. Να παίξει 10 και να πάρει 40 εκατομμύρια… Αν το έκανε, λοιπόν, στην Τούμπα παίχτηκε άλλο κόλπο. Οπότε ο… αναλυτής θα πρέπει να έχει και τις κατάλληλες αποδείξεις για τόσο σοβαρά ζητήματα και όχι να δηλητηριάζει το μυαλό του κόσμου βερεσέ. Και να ξέρει, πάνω απ΄ όλα, ποιον πραγματικά κατηγορεί!


Η επιτομή της χαζομάρας, εν κατακλείδι, είναι η σύγκριση με την ελληνική εταιρεία, όπου πλέον τα μεγάλα πονταρίσματα είναι απολύτως ελεγχόμενα. Συγκρίθηκε μία αχανής αγορά που ποντάρονται δις χωρίς πλαφόν, με μία απειροελάχιστη που αν πάει κάποιος σε πρακτορείο με χιλιάρικο δεν μπορεί να το ρίξει ολόκληρο σ΄ ένα σημείο ή σε παρολί! Τι έμεινε απ΄ όλα αυτά; Οι πηχυαίοι τίτλοι άκρατου λαϊκισμού, συνυφασμένοι με την ηθική αυτουργία στα χειρότερα που έρχονται!


Πηγή : sportit.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr