google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι Altera Vita και η 21 Απριλίου - sentragoals.gr
Home » , , » Οι Altera Vita και η 21 Απριλίου

Οι Altera Vita και η 21 Απριλίου

Written By news on Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 | 8:51 μ.μ.

Οι Altera Vita (αγώνας για άλλη ζωή), είναι μία ελληνική Rock μπάντα με κοινωνικά ερεθίσματα. Σήμερα μας μιλά για τα προβλήματα της κοινωνίας μας και πώς η άγνοια και η απάθεια ενισχύουν το φασισμό.

«Είναι σε όλους μας γνωστό ότι ο φασισμός ήταν πάντα το μακρύ χέρι του καπιταλισμού, ο μαύρος όχλος της επιβολής της αστικής τάξης.

Δεν έχει μεγάλη σημασία τι κάνουν αυτοί, γιατί τα ζούμε καθημερινά, αλλά γιατί εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να τους σταματήσουμε.

Και όταν λέμε να τους σταματήσουμε δεν αναφερόμαστε μόνο στα μαύρα πιθήκια, αλλά στους καρχαρίες, που φέρουν και το μαστίγιο και το καρότο.

Στους κεφαλαιοκράτες δηλαδή που καθημερινά στύβουν τις ζωές μας και καρπώνονται τον πλούτο που εμείς παράγουμε, που δημιουργούν πολέμους και φτώχια για να γεμίζουν τις θυρίδες τους με ράβδους χρυσού.

Ένα πρέπει να είναι το μότο μας για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο, να μην υπάρχει πουθενά στη Γή εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με οργανωμένους αγώνες.

Εμείς από την πλευρά μας γράφουμε μουσική για να αφυπνίσουμε τον κόσμο, να του δημιουργήσουμε προβληματισμούς και προφανώς να του προτείνουμε και λύσεις.

Το ξέρουμε είναι δύσκολος ο δρόμος που έχουμε επιλέξει, αλλά πες μας τι κερδήθηκε σε αυτόν τον κόσμο χωρίς θυσίες και κόπο;

Όσο για τη σημερινή επέτειό τους, ένας μονάχα τρόπος υπάρχει για να εξαφανίσεις τους φασίστες.

Να τους τσακίσεις!»


Παρακάτω το link από το νέο τους κομμάτι «Σκλάβοι δε θα γενούμε», που θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η ΕΡΤ στα πλαίσια προώθησης νέων καλλιτεχνών:


Επικοινωνία:



Πηγή : newsontime.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr