google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Τελείωσε» την πρόκριση από την Τιφλίδα (videos) - sentragoals.gr
Home » , , » «Τελείωσε» την πρόκριση από την Τιφλίδα (videos)

«Τελείωσε» την πρόκριση από την Τιφλίδα (videos)

Written By news on Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 | 6:55 π.μ.

Το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League έχει σχεδόν τσεκάρει ο ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση του στην Τιφλίδα με 3-0 της Ντιναμό χάρις τα τέρματα των Λεό Μάτος, Χοσέ Κάμπος και Φακούντο Περέιρα.

Οι Θεσσαλονικείς ακόμα και όταν δεν ήταν καλοί στο «Boris Paichadze» μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έτσι μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της Τούμπας στις 25 Αυγούστου.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς μπήκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και θέλησαν να κλείσουν τους χώρους προς την εστία του Γλύκου, ενώ δυσκολευόντουσαν να κυκλοφορήσουν και τη μπάλα με τη Ντιναμό να απειλεί στο 14΄με σουτ του Τσαντουρασβίλι μέσα από την περιοχή που δεν βρήκε στόχο και στο 16΄ με ατομική ενέργεια και σουτ του Τζιγκάουρι με την μπάλα να κοντράρει στον Τζαβέλλα και περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γλύκου.

Ο Δικέφαλος του βορρά μπορεί να μην είχε κάνει υποψία ευκαιρίας μέχρι το 19ο λεπτό, όμως σε μια στημένη φάση βρήκε το στόχο με τον Λεό Μάτος. Συγκεκριμένα ο Ροντρίγκες εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος με κεφαλία ψαράκι στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Σκρίμπε κάνοντας το 1-0.
Οι γηπεδούχοι αν και αιφνιδιάστηκαν συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν ακόμα δυο ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν μια στο 29΄με τον Γλύκο να μπλοκάρει το πλασέ του Τζιγκάουρι και άλλη μία στο 32΄ με την σκαστή κεφαλιά του Κελίτζε να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ευκαιρία όμως είχε και ο ΠΑΟΚ για να κάνει το 2-0 και να βάλει γερές βάσεις πρόκρισής εν όψει και της ρεβάνς όταν στο 50΄Μάτος, Αθανασιάδης και Σάχοφ συνεργάστηκαν με τον Ουκρανό να βγάζει με κάθετη τον Ροντριγκες σε τετ-α-τετ με τον Σκρίμπε, όμως ο Γάλλος τερματοφύλακας της Ντιναμό μπλόκαρε το σουτ του μέσου από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ότι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση ο Ροντριγκες το πέτυχε στο 71΄ο Κρέσπο όταν σε κόρνερ του Ροντρίγκες από τα δεξιά και τακουνάκι-ασιστ του Τζαβέλα από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα
Οι Γεωργιανοί αύξησαν ακόμα περισσότερο της πίεση τους για να μειώσουν και να αποκτήσουν ελπίδες εν όψει του επαναληπτικού, όμως και στο 73′ ο Γλύκος είπε «όχι» σε μακρινό σουτ του Τζιγκάουρι, αλλά και ο Μάτος στο 79΄με εκπληκτική επέμβαση δεν επέτρεψε στον Κιτεϊσβίλι, να εκτελέσει τον Γλύκο.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος για τη Ντιναμό στο 83΄ με τον Μπίσεσβαρ, να περνάει όποιον βγήκε μπροστά του και να σεντράρει για τον  Φακούντο Περέιρα, ο οποίος με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 3-0

ΣΚΟΡΕΡ: 19΄Λεό Μάτος, 71΄Κρέσπο, 83΄Φακούντο Περέιρα

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: 56΄Λεό Μάτος, 69΄Ρενέ Σάντος, 77΄Παρουνασβίλι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιράν Λιάνι (Ισραήλ)

ΒΟΗΘΟΙ: Ντάβιντ Ελίας Μπιτόν (Ισραήλ), Νισάν Νταβίντι (Ισραήλ)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Γιουράι Γιάμπαρεκ): Σκρίμπε, Λομπζάνιτζε (58΄Τεβτσάτζε), Ρενέ Σάντος, Αμισουλασβίλι, Χέλιτζε, Παρουνασβίλι (63΄Ντβαλισβίλι), Τσιντσάτζε (70΄Μικέλ Αλβάρο), Τζιγκάουρι, Κιτεϊσβίλι, Τσαντουρισβίλι, Παπουνασβίλι.


ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ (68΄ Μπίσεσβαρ), Χαρίσης (46΄Κάνιας), Τζάλμα Κάμπος (81΄Φακούντο Περέιρα), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.



Πηγή : sportit.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr