google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Βολές» ΝΔ κατά Ιβάν Σαββίδη - sentragoals.gr
Home » , , , » «Βολές» ΝΔ κατά Ιβάν Σαββίδη

«Βολές» ΝΔ κατά Ιβάν Σαββίδη

Written By news on Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 | 8:40 μ.μ.

Τελειωτικό χτύπημα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες χαρακτήρισε την εξέλιξη με την αποχώρηση του Γιάννη Καλογρίτσα η Νέα Δημοκρατία

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Κουμουτσάκος κάλεσε την κυβέρνηση να βάλει τέλος στη «φαρσοκωμωδία» γιατί αυτή, είπε, είναι η μόνη της επιλογή.

«Ο διαγωνισμός, που ήδη έχει καταρρεύσει στα μάτια της κοινής γνώμης, σήμερα δέχτηκε τελειωτικό χτύπημα. Είναι προφανές ότι η Επιτροπή δεν είχε ελέγξει κανένα πόθεν έσχες και έχει βαρύτατες ευθύνες γι’ αυτό» ξεκίνησε τη δήλωση του ο Γιώργος Κουμουτσάκος, σημειώνοντας πως «το αποδεικνύει η μη καταβολή του τιμήματος από τον δεύτερο οριστικό πλειοδότη, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τις επιφυλάξεις μας».

Χαρακτήρισε μάλιστα «αδιανόητο η Επιτροπή να προχωρήσει στον πέμπτο πλειοδότη, που μόνος του έχει παραδεχθεί δημόσια ότι συμμετείχε στο διαγωνισμό, όχι για να πάρει άδεια, αλλά για να ανεβάσει το τίμημα» και διερωτήθηκε αν υπάρχει ακόμη κάποιος που πιστεύει στο κύρος αυτού του διαγωνισμού, που έχει ήδη πληγεί με δυο εικονικές συμμετοχές.


«Όλοι αναρωτιούνται. Το νέο έλεγχο πόθεν έσχες του κ. Σαββίδη θα τον διενεργήσει η ίδια Επιτροπή που, αποδεδειγμένα πλέον, δεν έκανε κανένα απολύτως έλεγχο πριν; Εδώ που φτάσαμε, η Κυβέρνηση έχει μόνο μια επιλογή: Να βάλει τέλος σε αυτήν τη φαρσοκωμωδία που υποσκάπτει την ίδια τη Δημοκρατία. Αν δεν το κάνουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, θα το κάνει η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μόλις γίνει κυβέρνηση», κατέληξε.


Πηγή : metrosport.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr