google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Vandoorne – «Θετική η μέρα μας παρά το ατύχημα» - sentragoals.gr
Home » , , » Vandoorne – «Θετική η μέρα μας παρά το ατύχημα»

Vandoorne – «Θετική η μέρα μας παρά το ατύχημα»

Written By news on Κυριακή 28 Μαΐου 2017 | 11:17 π.μ.

O Soffel Vandoorne μπορεί να μην κατάφερε να συμμετέχει στο Q3 λόγω της σύγκρουσης που είχε με τον τοίχο στην έξοδο του σικέιν της πισίνας, επέμεινε όμως ότι οι κατατακτήριες ήταν πολύ θετικές τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη McLaren.

Ο Βέλγος ήταν έβδομος στο Q2 – 1 δευτερόλεπτο πίσω από τον ταχύτερο Kimi Raikkonen της Ferrari – μέχρι το σημείο που πίεσε παραπάνω στην τελευταία του προσπάθεια, βρήκε με τον εμπρός δεξί τροχό στην εσωτερική μπαριέρα, έσπασε την ανάρτηση και το μονοθέσιο βρέθηκε ακυβέρνητο στον τοίχο στην έξοδο της στροφής. 

Δείτε το ατύχημα 


Γενικά, η εμφάνιση του νεαρού Βέλγου είναι σαφώς βελτιωμένη μέχρι στιγμής στο Μονακό σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, καθώς μπήκε στο Q3 για πρώτη φορά φέτος, ενώ ήταν επίσης ανταγωνιστικός σε όλες τις περιόδους.

«Νομίζω ότι ήταν μια πολύ θετική ημέρα για εμάς» είπε ο Vandoorne, που πήρε τη 10η θέση στις κατατακτήριες, αλλά θα εκκινήσει 13ος, λόγω της ποινής του από τον προηγούμενο αγώνα.

«Σιγά σιγά βάζαμε τα θεμέλια για μια καλή απόδοση το σαβ/κο από περίοδο σε περίοδο και μπήκαμε στις κατατακτήριες με πολλή αυτοπεποίθηση – πιστεύω ότι δείξαμε καλή απόδοση. Στα Q1 και Q2 κάθε φορά που ήμασταν στην πίστα ήμουν 5ος, 6ος, 7ος».

«Οπότε ναι είχαμε μια καλή προσπάθεια – δυστυχώς συνέβη η σύγκρουση στο τέλος του Q2, αλλά αυτό συμβαίνει μερικές φορές όταν πιέζεις το αυτοκίνητο στο όριο στο Μονακό».

«Η ομάδα πρόκειται να επιδιορθώσει το μονοθέσιο, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Εμείς πάμε στον αγώνα για να διασκεδάσουμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ο Vandoorne δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους που ήταν εμφανώς καλύτερος στις σημερινές κατατακτήριες, λέγοντας ότι πλέον αισθάνεται πιο άνετα στην ομάδα και την κατανοεί περισσότερο.

«Νιώθω πολύ πιο άνετα με τα παιδιά στην ομάδα και νομίζω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο το απέδειξα με την απόδοσή μου», είπε.


«Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον – αισθάνομαι πολύ αισιόδοξος και η ομάδα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση», συμπλήρωσε ο Βέλγος.


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr