google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κάραγκερ: «Ο Κοουτίνιο δεν αξίζει 140 εκατομμύρια» - sentragoals.gr
Home » , , » Κάραγκερ: «Ο Κοουτίνιο δεν αξίζει 140 εκατομμύρια»

Κάραγκερ: «Ο Κοουτίνιο δεν αξίζει 140 εκατομμύρια»

Written By news on Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 | 10:53 μ.μ.

Μπορεί η Μπαρσελόνα να προκάλεσε μια… έκρηξη ενθουσιασμού στους απανταχού «Μπλαουγκράνα» με την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει και για τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ. Ο πρώην Άγγλος διεθνής θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος σταρ δεν αξίζει τα 140 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψαν οι Καταλανοί για να τον αποκτήσουν.

«Δεν συμφωνώ με την απώλειά του στη μέση της σεζόν», δήλωσε ο Κάραγκερ στο «Sky Sports». «Τότε, η Λίβερπουλ ήταν μέσα στο Κύπελλο Αγγλίας και είναι ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φίλοι της Λίβερπουλ, μαζί και εγώ, νιώσαμε καλά όταν ο Κοουτίνιο έμεινε το καλοκαίρι, όμως ξέραμε πως τελικά θα έφευγε στο τέλος της σεζόν.»


Τότε είπαν στον Κάραγκερ πως ίσως τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης δεν μπορούσαν να αρνηθούν τόσα χρήματα. «Ο Κοουτίνιο δεν είναι τόσο καλός», απάντησε. «Και σίγουρα δεν αξίζει 140 εκατομμύρια ευρώ. Θα προτιμούσα να έμενε για λιγότερα χρήματα, να σιγουρευτεί ο σύλλογος πως θα τον είχε σε αυτό το κομμάτι της σεζόν και μετά να τον αφήσει να φύγει το καλοκαίρι.»


Πηγή : blaugrana.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr