google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δεσύλλας: «Τότε θα επιστρέψει ο Σένκεφελντ - sentragoals.gr
Home » , , » Δεσύλλας: «Τότε θα επιστρέψει ο Σένκεφελντ

Δεσύλλας: «Τότε θα επιστρέψει ο Σένκεφελντ

Written By news on Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 | 12:36 μ.μ.

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στην επάνοδο του Σένκεφελντ και την πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να είναι «γεμάτος» στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το… χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Μπαρτ Σένκεφελντ στην δράση γοια λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

«Ο Σένκεφελντ μπήκε με την ομάδα. Από εδώ και πέρα πρέπει να μιλάμε για τελική ευθεία, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Χθες έβγαλε όλο το πρόγραμμα, αν δεν νιώσει ενοχλήσεις και πάει καλά το πράγμα, μπορεί από Αστέρα και μετά να είναι στην αποστολή. Πρέπει να περάσει μια εβδομάδα προπονήσεων, να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του, να μπαίνει πιο δυνατά στις φάσεις. Θα είναι μια πολύ σημαντική επιστροφή. Έχει λείψει πάρα πολύ, είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στην άμυνα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι περιμένουμε ακόμα τις συμπληρωματικές εξετάσεις των Ιωαννίδη, Διούδη και Κώτσιρα αλλά εκτός απροόπτου στο ματς με τον Ιωνικό το «τριφύλλι» θα πάει με όλα του τα «όπλα»!

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι δεν ήταν αρμόδια η χθεσινή Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ΑΟ για το θέμα του νέου γηπέδου και περισσότερο έγιναν κάποιες συζητήσεις για την Λεωφόρο κυρίως.



Πηγή : sport-fm.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr