google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το Μουντιάλ του Κριστιάνο Ρονάλντο - sentragoals.gr
Home » , , » Το Μουντιάλ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το Μουντιάλ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Written By news on Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 | 12:01 μ.μ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του και σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο με τα ‘’κόλπα’’ του εντός και εκτός γηπέδων!

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ η συνέντευξη με την οποία άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυριαρχούσε στην επικαιρότητα. Όλοι μιλούσαν για τις ατάκες του Κριστιάνο Ρονάλντο για την πρώην πλέον ομάδα του αλλά και για την κατάθεση ψυχής που έκανε για την απώλεια του γιου του τον περασμένο Απρίλιο.

Με την σέντρα στο Κατάρ κατάφερε να κλέψει και πάλι την παράσταση! Στην τρίτη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προχώρησε στη λύση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Θα πάει στη Σαουδική Αραβία ή στις Ηνωμένες Πολιτείες ; Μήπως παραμείνει τελικά στην Αγγλία ή θα επιστρέψει στην Πορτογαλία;

Η συνέχεια δόθηκε από τον ίδιο μέσα στο γήπεδο! Στο πρώτο ματς του με την Πορτογαλία κατάφερε να γράψει ιστορία! Γκολ με πέναλτι στο ματς με την Γκάνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε πέντε Μουντιάλ. Πρώτο θέμα τα ρεκόρ του στα 37 του χρόνια και επειδή ξέρει καλά να διαχειρίζεται την εικόνα του και το όνομα του, το θέμα που κυριαρχεί πλέον είναι αν βρήκε την μπάλα στο πρώτο γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έκανε το δύο στα δύο και προκρίθηκε στους ‘’16’’ του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, παρέα με την Γαλλία και την Βραζιλία. Και όμως το θέμα που κυριαρχεί είναι αν το γκολ είναι του δικό του ή του Μπρούνο Φερνάντες.

Αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ένας σούπερ σταρ εντός και εκτός γηπέδων που ξέρει να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή. Είναι το Μουντιάλ του Κριστιάνο Ρονάλντο…



Πηγή : antenna.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr