google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Συμφώνησε με τον Αντούνα ο Παναθηναϊκός, μένει η Κρουζ Αζούλ» - sentragoals.gr
Home » , , » «Συμφώνησε με τον Αντούνα ο Παναθηναϊκός, μένει η Κρουζ Αζούλ»

«Συμφώνησε με τον Αντούνα ο Παναθηναϊκός, μένει η Κρουζ Αζούλ»

Written By news on Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 | 7:25 μ.μ.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας εξαιρετικής μεταγραφής φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς όπως αναφέρουν στο Μεξικό οι «πράσινοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Ουριέλ Αντούνα.

Τα τελευταία 24ωρα το «τριφύλλι», σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Μεξικό, είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Κρουζ Αζούλ για τον 25χρονο εξτρέμ, χωρίς πάντως να έχει προκύψει deal.

 

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος που αποκάλυψε την πρόταση Παναθηναϊκού, φέρνει στο φως της δημοσιότητας συμφωνία των «πρασίνων» με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το tweet του «Kerynews», οι πρωτοπόροι της Super League τα έχουν βρει σε όλα με τον Αντούνα, στον οποίο προσφέρουν συμβόλαιο με 50% μεγαλύτερες αποδοχές, απ’ ότι αμείβεται στην ομάδα του Μεξικού και πλέον μένει το «οκ» της Κρουζ Αζούλ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

 

Το σίγουρο είναι πως οι επόμενες ώρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για το θέμα, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει για να ολοκληρώσει μία εξαιρετική μεταγραφή.




Πηγή : novasports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr