google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Έπιασε... 200 με «πεντάρα»! - sentragoals.gr
Home » , , » Έπιασε... 200 με «πεντάρα»!

Έπιασε... 200 με «πεντάρα»!

Written By news on Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:24 μ.μ.

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός νίκησε με 5-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, διατήρησε το απόλυτο στο πρωτάθλημα και έφτασε τις 200 νίκες από τότε που επέστρεψε στο στάδιο «Καραϊσκάκης».

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και δεν φάνηκε καθόλου επιβαρυμένος από το παιχνίδι της Τρίτης στην Ξάνθη. Αντίθετα ο Σίλβα είχε και την ευκαιρία να δώσει τις απαραίτητες ανάσες του σε παίκτες εν όψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Από την άλλη ο ΠΑΣ που στις πρώτες αγωνιστικές είχε παρουσιάσει καλό πρόσωπο, στάθηκε ιδανικά στο γήπεδο για ένα ημίωρο. Το γκολ του Κασάμι όμως, και πολύ περισσότερο εκείνο του Φορτούνη με τη σέντρα, άλλαξαν την εικόνα του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν απέναντί τους μια καλά στημένη άμυνα που δυσκολεύονταν να «σπάσουν» ενώ έπρεπε να... έχουν το νου τους στις αντεπιθέσεις των παικτών του ΠΑΣ.

Όλα αυτά άλλαξαν όμως στο 31’ όταν ο Κασάμι πήρε την μπάλα λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελίδη για το 1-0. Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του άμεσα και μετά σκόραρε... ανά δεκάλεπτο.

Στο 32’ ο Ντουρμάζ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φορτούνης με προβολή έκανε το 2-0. Στο 42’ σε σέντρα από τα δεξιά αυτή τη φορά, ο Μποτία με κεφαλιά έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 52’ ο Τζημόπουλος στην προσπάθειά του για τάκλιν στον Φορτούνη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 72’ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μαζουακού από τον Σκόνδρα, ο Ντουρμάζ σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κάνοντας το 5-0.

Το γκολ της... τιμής για τα Γιάννενα ήρθε με τον Λίλα στο 86’, που ωστόσο τα άκουσε από την εξέδρα λόγω του πανηγυρισμού του που παρέπεμπε στη σημαία της πατρίδας του και τα όποια πολιτικά μηνύματα κρύβει η συγκεκριμένα κίνηση (αετός).

ΓΚΟΛ: 31' Κασάμι, 32' Φορτούνης, 42' Μποτία, 52' αυτ. Τζημόπουλος, 72' πεν. Ντουρμάζ - 86' Λίλα

ΔΟΚΑΡΙΑ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 26' Μαζουακού, 45' Σαλίνο - 45' Ακόστα,

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος ()

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (58' Ερνάνι), Ντουρμάζ, Σεμπά (67' Κολοβός), Ιντέγιε (58' Φινμπόγκασον).


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (66' Κοζορώνης), Μανιάς, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (76' Γιάκος), Μπέριος (58' Σκόνδρας), Ακόστα, Λίλα, Στρούνα, Τσάβες, Ναδάλες.


Πηγή : sentragoal.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr