google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Σολτάνι ήθελε να τους δείρει όλους! (video) - sentragoals.gr
Home » , , » Ο Σολτάνι ήθελε να τους δείρει όλους! (video)

Ο Σολτάνι ήθελε να τους δείρει όλους! (video)

Written By news on Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:58 μ.μ.

Ο εκνευρισμός για ένα σκληρό μαρκάρισμα, ειδικά όταν οι παλμοί ενός ποδοσφαιριστή χτυπούν κόκκινο και η ένταση θολώνει το μυαλό, είναι απολύτως δικαιολογημένος. Μέχρι ένα σημείο όμως.

Στον αγώνα Ηρακλής-Σκοντα Ξάνθη ο Σολτάνι υπερέβη όλα τα όρια. Στο 88ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-1, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρ, του έκανε σκληρό μαρκάρισμα από πίσω, που θα μπορούσε να του έχει προκαλέσει τραυματισμό. Δεν ήταν το σκληρότερο μαρκάρισμα που έχουμε δει, ούτε κίνηση που προμήνυε ότι θέλει να του «δώσει τα πόδια στο χέρι». Αλλά αυτό το γνωρίζουν μόνο οι πρωταγωνιστές της φάσης.


Αυτό που είδαμε όλοι εμβρόντητοι είναι τον Σολτάνι έξαλλο να προσπαθεί να κινηθεί προς τον αντίπαλο του με απίστευτο μένος, οι συμπαίκτες του τον συγκρατούσαν για να μην ορμήξει σε όποιον έβρισκε μπροστά του. Οι ύβρεις προς τον διαιτητή (που ορθά παρατήρησε τον Λάζαρ με κίτρινη κάρτα) και τον αντιπαλό του ήταν τόσο έντονες, , ώστε ο Τριτσώνη αναγκάστηκε να του δείξει την κίτρινη κάρτα.  

Μέχρι που χρειάστηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο τημ μανατζερ της Ξάνθης Γιώργος Κασναφέρης για να τον πάρει αγκαλιά και να ολοκληρωθεί η αλλαγή πριν δει και δεύτερη κίτρινη. Μάταια όμως. Αντικρίζοντας την πρώτη, στράφηκε εναντίον του διαιτητή (προφανώς με ύβρεις) με αποτέλεσμα να δει την δεύτερη κίτρινη και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Η αντίδραση του εξόργισε μέχρι και τον Κασναφέρη που τον έσπρωξε μέχρι τον πάγκο εξοργισμένος.



Πηγή : pamesports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr