google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η πρώτη φορά του Γκιγιέρμε Αμορίν - sentragoals.gr
Home » , , » Η πρώτη φορά του Γκιγιέρμε Αμορίν

Η πρώτη φορά του Γκιγιέρμε Αμορίν

Written By news on Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:18 π.μ.

Ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του ΑΠΟΕΛ σε απόδοση την τελευταία διετία, κάτι που είχε εξαργυρώσει με την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο, ακόμη δεν έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Για τον Γκιγιέρμε Αμορίν ο λόγος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμού και ως εκ τούτου σε μόλις πέντε αναμετρήσεις χρησιμοποιήθηκε.


Όσο παράξενο και αν ακούγεται λαμβάνοντας υπόψη τις «γεμάτες» σεζόν που προηγήθηκαν, ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός χρησιμοποιήθηκε σε δύο μόλις ευρωπαϊκά ματς και σε τρία στις εγχώριες υποχρεώσεις (σούπερ καπ και πρωτάθλημα). Σε όλα ως αλλαγή. 

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος δείχνει πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και θα πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο ματς με τον Άρη που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ (20:00).

Μάλιστα, εάν ο Καρλάο δεν προλάβει, θα έχει για πρώτη φορά ως παρτενέρ του τον Μοράις, κάτι που «γεννά» ένα θέμα όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας.

Είναι σημαντικό, πάντως, που ο Αμορίν δηλώνει πανέτοιμος για να μπει στη μάχη και αναμφίβολα ο Κετσπάγια θα περιμένει πάρα πολλά από αυτόν σχετικά με την «εξολόθρευση» των επιθετικών του Άρη.


Πηγή : sentragoal.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr