google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το έφερε «τούμπα» στη «φλεγόμενη» Τούμπα! - sentragoals.gr
Home » , , » Το έφερε «τούμπα» στη «φλεγόμενη» Τούμπα!

Το έφερε «τούμπα» στη «φλεγόμενη» Τούμπα!

Written By news on Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:17 π.μ.

Η Τούμπα «μίλησε»! Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος, καθώς έκανε την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ κι έφτασε στο 2-1

Το ντέρμπι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με την ΑΕΚ να «απειλεί» στο 5’ με φάουλ του Μπουονανότε και τον ΠΑΟΚ να «απαντά» στο 10’, όταν από γύρισμα του Μακ από αριστερά, ο Μπαρόχα πρόλαβε τον Αθανασιάδη, η μπάλα έφτασε στον Σάμπο που έκανε το σουτ, όμως ο Βενεζουελάνος πορτιέρε τη μπλόκαρε.

Ο καλός ρυθμός ανακόπηκε στο 14’. Ο Μπουονανότε πήγε για να εκτελέσει κόρνερ και δέχθηκε αντικείμενα από την εξέδρα, με τον Σιδηρόπουλο να διακόπτει το ματς για 3’. Αφού έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα και τα πνεύματα ηρέμησαν, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Αργεντινό να εκτελεί το κόρνερ, τον Όλσεν να διώχνει με γροθιές, όμως το σουτ του Βάργκας με το αριστερό ήταν άστοχο.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΟΚ στο 21’ με τον Ροντρίγκες να αστοχεί έπειτα από πάσα του Μακ, ενώ στο 22’ ορθώς δεν μέτρησε γκολ του Αθανασιάδη, καθώς ήταν οφ σάιντ. Στο 29’ ο Μπαρόχα έπεσε στη γωνιά του και απέκρουσε τη μπάλα έπειτα από σουτ του Ροντρίγκες, με τον Μακ στη συνέχεια να αστοχεί.

Ακόμα μια καλή στιγμή είχαν οι γηπεδούχοι στο 36’, όμως ο Πέλκας από καλή θέση έκανε αδύναμο σουτ. Στο 45’ ο Ροντρίγκες έκανε… ό,τι ήθελε τους παίκτες της ΑΕΚ, μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να πλασάρει τον Μπαρόχα, όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έδιωξε με τα πόδια.

Το έφερε «τούμπα» στη «φλεγόμενη» Τούμπα! (vds)
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μακ έφυγε μόνος του απέναντι από τον Μπαρόχα, ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει, όμως ο Μπαρόχα είχε αντίθετη άποψη, καθώς απομάκρυνε με υπερένταση τη μπάλα έπειτα από το κακό σουτ του Σλοβάκου!

Γενικά, πάντως, στο πρώτο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ πιο επιθετικός, με 11 τελικές (οι 7 στο στόχο) έναντι μόλις 2 (η μία στο στόχο) της ΑΕΚ.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή και… γκολ! Ο Τούντορ θέλησε να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του, αντικαθιστώντας στο 46’ τον Σάμπο με τον Κάτσε, όμως στο επόμενο λεπτό ο Αραβίδης «τιμώρησε» τους γηπεδούχους, όταν με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Βάργκας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Όλσεν που έκανε καθυστερημένη έξοδο, για το 0-1.

Στο 62’ ο Κάτσε έκανε το σουτ, όμως ο Μπαρόχα μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ήρθε η ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ. Σουτ του Μακ, η μπάλα κοντράρει στον Κολοβέτσιο και φτάνει στον Ροντρίκες, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ υποχρεώνει τον Μπαρόχα να μαζέψει τη μπάλα από το βάθος της εστίας του, 1-1.

Ο Μπαρόχα, πάντως, αντέδρασε και πάλι εξαιρετικά στο 69’ διώχνοντας τη μπάλα με το πόδι έπειτα από γύρισμα του Μακ και πριν αυτή φτάσει στον Αθανασιάδη. Στο 75’ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ λίγο έλειψε να σκοράρει, όμως το σουτ του ήταν άστοχο, έπειτα από την πάσα του Ροντρίγκες.

Τα… πάνω-κάτω, όμως, ήρθαν στο 84’ Ο Σοϊλέδης ανέτρεψε στην περιοχή τον Τζιόλη, ο Σιδηρόπουλος ήταν κοντά στη φάση και καταλόγισε αμέσως το πέναλτι. Ο Αθανασιάδης εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 90’ Γκάλο και Μάνταλος έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσαν να «νικήσουν» τον Όλσεν, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να χαρίσουν στην ΑΕΚ τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Όλσεν κράτησε τη νίκη για τον ΠΑΟΚ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν απογειώθηκε κι έδιωξε τη μπάλα έπειτα από προσπάθεια του Αραβίδη…

ΣΚΟΡΕΡ: 64’ Ροντρίγκες, 84’ Αθανασιάδης - 47’ Αραβίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 26’ Κωνσταντινίδης, 58’ Τζιόλης, 85’ Αθανασιάδης, 86’ Τζαβέλλας – 39’ Βάργκας, 43’ Μπουονανότε, 67’ Σιμόες, 94’ Μάνταλος

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Σάμπο (46’ Κάτσε), Τζιόλης, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης (59’ Μπερμπάτοφ), Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (88’ Μαλεζάς)

ΑΕΚ (Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον, Ανάκογλου (76’ Πλατέλλας), Βάργκας (56’ Μπαρμπόσα), Μπουανανότε (67’ Μάνταλος), Αραβίδης


Πηγή : sentragoal.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr