google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Καραγκούνης: «Έχασα λεφτά όσο ήμουν στην εθνική» - sentragoals.gr
Home » , , » Καραγκούνης: «Έχασα λεφτά όσο ήμουν στην εθνική»

Καραγκούνης: «Έχασα λεφτά όσο ήμουν στην εθνική»

Written By news on Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:02 π.μ.

Στην κόντρα του με την ΕΠΟ αναφέρθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης. «Είναι συκοφαντίες, είναι χυδαιότητα», σχολίασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο «τυπάρας» για το γεγονός πως «κάθισε» στο συμβόλαιό του, ενώ μίλησε και για την τιμή που του έγινε να αγωνιστεί στην ομάδα των «Legends» της Ίντερ, με την οποία σκόραρε κατά της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για....

-την κόντρα του με την ΕΠΟ: «Τοποθετήθηκα πριν έναν μήνα. Είχαμε φθάσει στο σημείο να μου φέρουν το… χαρτί στο σπίτι, δεν είναι άξιο σχολιασμού. Μέχρι τώρα μου έφερναν χαρτί για να πάω να παίξω στην Εθνική. Δεχόμενος αυτό που ήθελε να κάνω η Εθνική έχασα λεφτά. Είτε από συμβόλαια, είτε επειδή θα μπορούσα να πάω σε event όπως αυτό με την Ίντερ. Μόνο με ένα συμβόλαιο για παράδειγμα για δυο μήνες θα ήταν πολύ μεγαλύτερο το χρηματικό ποσό από αυτό που πήρα. Είναι συκοφαντίες, είναι χυδαιότητα. Καλύτερα να μιλάμε για θετικά πράγματα και να αφήνουμε πίσω τα αρνητικά».

-τη συμμετοχή του στην ομάδα παλαίμαχων της Ίντερ: «Δεν είναι παλαίμαχοι, είναι οι “Legends” (σ.σ. γέλια). Παίζουμε αύριο με τη Ρεάλ στον τελικό. Εμείς τα δώσαμε όλα με την Μπαρτσελόνα, ενώ η Ρεάλ είχε εύκολο έργο στην Κίνα. Όλα είναι πολύ ωραία, αν και θέλουν όλοι ακόμη και τώρα να νικήσουν. Το απόλαυσα μέχρι την τελευταία τζούρα το παιχνίδι. Ο Τόλντο το οργανώνει μαζί με άλλους δυο κυρίους το παιχνίδι. Γίνονται ωραία παιχνίδια και πριν δύο μήνες παίξαμε με την Μπάγερν. Υπάρχει απεριόριστος σεβασμός μεταξύ μας και το χαίρεσαι όλο αυτό. Επειδή είμαι έτοιμος, ελπίζω να το δει και κάποιος προπονητής (σ.σ. γέλια)».

-την αγάπη που δείχνουν οι Κινέζοι για το ποδόσφαιρο: «Οι Κινέζοι έχουν τρέλα και κάποιος ήρθε με φανέλα του 2004. Πάντως, στον τελικό χθες δεν είχε πολύ κόσμο, μάλλον θα έρθουν με τη Ρεάλ. Ωστόσο, έχουν τρέλα με το ποδόσφαιρο».


-το αν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Ίντερ, που βρίσκεται τώρα στην πρώτη θέση της Serie A: «Όταν έχεις πέντε σερί νίκες η ψυχολογία είναι στα ύψη. Δεν υπάρχουν και παιχνίδια για την Ευρώπη. Αν είναι μπροστά ακόμα η ομάδα στη βαθμολογία μέχρι το ντέρμπι με τη Γιουβέντους τίποτα δεν είναι απίθανο. Αν και λείπουν οι προσωπικότητες. Πολλά παίζουν ρόλο, επαναλαμβάνω είναι και η ψυχολογία. Γιατί όχι να το κατακτήσει;».


Πηγή : sentragoal.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr