google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Χρήσιμα τα φιλικά που δώσαμε» - sentragoals.gr
Home » , , » «Χρήσιμα τα φιλικά που δώσαμε»

«Χρήσιμα τα φιλικά που δώσαμε»

Written By news on Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:43 π.μ.

Ικανοποιημένος από τις ομάδες που αντιμετώπισε στα μέχρι τώρα φιλικά το Ρέθυμνο εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, που αναφέρθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του.

«Τα φιλικά μας παιχνίδια μπορεί να είναι λίγα μέχρι στιγμής αλλά είναι καλά, παίζοντας με δυνατές ομάδες δηλαδή και με τον Παναθηναϊκό και με τις Φρανκφούρτη και ΑΕΚ. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για μας. Το θέμα το δικό μας δεν έχει σχέση τόσο με τα φιλικά όσο με το ότι εμείς σίγουρα δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι στον βαθμό που είναι οι ομάδες αυτές. Η δική μου παρουσία είναι μικρή αλλά και κάποιοι παίκτες βασικοί όπως είναι ο Κουκ και ο Χάροου δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε τον χρόνο δουλειάς, ούτε τον χρόνο παιχνιδιού ανάλογα με το τι περιμένουμε από αυτούς, λόγω διάφορων προβλημάτων.

Τα ματς στο 5ο Διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» ήταν δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Το πρώτο απέναντι στην Φρανκφούρτη ήταν πολύ σκληρό όσον αφορά στην άμυνα. Αλλά μπορώ να πω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα λειτουργήσαμε καλά. Το ματς κόντρα στην ΑΕΚ ήταν πιο επιθετικό, όπου η ΑΕΚ είχε πιο επιθετικούς προσανατολισμούς και ήμασταν και εμείς σε καλύτερη μέρα. Για 3 δεκάλεπτα την ώρα του αγώνα λειτουργούμε καλά, το οποίο είναι φυσιολογικό για αυτήν την περίοδο. 

Αυτό είναι που κρατάμε. Δηλαδή παρότι η ομάδα είναι καινούρια υπάρχει ένας ικανοποιητικός βαθμός συνεργασίας. Φυσικά, θα προσπαθήσουμε να τον αυξήσουμε και άλλο. Η ομάδα διαθέτει ταλέντο, κοιτάζει μπροστά στην επίθεση πρέπει όμως να οργανωθούμε σε επίθεση και σε άμυνα για να μπορέσουμε να παίξουμε σωστά το παιχνίδι μας» ήταν τα λόγια του κόουτς των Κρητικών που συνέχισε σχολιάζοντας τη συνέχεια της προετοιμασίας:


«Την Παρασκευή πάμε στην Αθήνα, έχοντας δύο ματς κλεισμένα με Λαύριο και Κηφισιά. Αυτά θα είναι και τα δύο τελευταία τεστ πριν από τον ΠΑΟΚ και εκεί πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Σε αυτά θα βγάλουμε πιο βασικά συμπεράσματα και το πώς πρέπει να ξεκινήσουμε την χρονιά. Το κακό είναι ότι δεν θα έχουμε τον Ματαλών. Θα είναι με την Εθνική Ενόπλων και αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα».


Πηγή : novasports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr