google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στήριξη, διαρροές και... πριμ στο πριμ! - sentragoals.gr
Home » , , » Στήριξη, διαρροές και... πριμ στο πριμ!

Στήριξη, διαρροές και... πριμ στο πριμ!

Written By news on Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 | 7:46 μ.μ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στο Κορωπί, ξεκαθάρισε σε προπονητή και ποδοσφαιριστές πως στηρίζει την ομάδα, ζήτησε να κοπούν «μαχαίρι» οι διαρροές και υποσχέθηκε νέο πριμ σε σερί νικών! 

Ξανά στο Κορωπί βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος θέλησε να δείξει πως είναι στο πλευρό της ομάδας ενόψει του... τελικού με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο πρόεδρος των «πρασίνων» ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά το πόσο πιστεύει προπονητή και παίκτες, ζήτησε από όλους να «κοπούν» άμεσα οι διαρροές προς τον Τύπο, οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα και υποσχέθηκε πριμ στο... πριμ!


Δηλαδή ένα έξτρα ποσό(3.000 σε κάθε τριάδα νικών) στον καθένα για σερί νικών σε δύσκολες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια με Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ. Αυτό το έξτρα ποσό δεν έχει να κάνει με το «μεγάλο» πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος, το οποίο ο Αλαφούζος έχει οριοθετήσει στις 50.000 ευρώ για κάθε «πράσινο»! Με αυτό τον τρόπο ο «mr.ΣΚΑΪ» δείχνει για ακόμη μία φορά ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κάνει... restart ο Παναθηναϊκός και να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο!


Πηγή : gazzetta.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr