google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρέκας: «Κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια» (photo) - sentragoals.gr
Home » , , » Πρέκας: «Κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια» (photo)

Πρέκας: «Κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια» (photo)

Written By news on Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:16 μ.μ.

Ο τρόπος που έχασε πέρυσι ο Παναθηναϊκός τον τίτλο στην Α1 Γυναικών, για μόλις έναν πόντο, έχει πεισμώσει την ομάδα 

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (28/09) ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός των τριών ομαδικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας έδωσαν το παρών τόσο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των «πρασίνων» όσο και τα τμήματα βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών και μαζί με τον αγιασμό, που πραγματοποιήθηκε από τον Πανασιολογ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Φαρμάκη, τελέστηκε και η επίσημη Media Day του Α.Ο. Παναθηναϊκός. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Πέτρος Πρέκας, ανέφερε σχετικά: «Σε όλα τα τμήματα ας ευχηθούμε υγεία και επίτευξη των στόχων. Εμείς στο μπάσκετ Γυναικών αυτό που έχουμε βάλει στόχο είναι να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα και να παίρνουμε τη νίκη. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα πάμε όπως και πέρυσι, παιχνίδι παιχνίδι, και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πέρυσι χάσαμε για ένα πόντο το πρωτάθλημα κι αυτό μας δίνει δύναμη και κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια».

Για την είσοδο του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, και την επικείμενη κόντρα «αιωνίων», σχολίασε: «Λέω στις αθλήτριές μου ότι το πρωτάθλημα δεν είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αν και η έλευσή του βοηθάει στην προβολή του αθλήματος, γιατί υπάρχουν και άλλες αξιόλογες ομάδες. Οι δύο ξένες που έχουν επιτραπεί φέτος κάνουν ανταγωνιστικές όλες τις ομάδες».


Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, που τόνισε: «Η χρονιά πλέον ξεκίνησε και επίσημα. Δεν θα πω πάλι τα ίδια, οι πιο παλιοί τα γνωρίζουν. Εύχομαι για τη νέα χρονιά υγεία. Το βασικό είναι να υπάρχει υγεία και είμαι πεπεισμένος πως οι προσπάθειες των ομάδων θα πετύχουν. Θα πάμε μπροστά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, περιβάλλεται από είκοσι τμήματα. Το βόλεϊ Γυναικών-Ανδρών και το μπάσκετ Γυναικών είναι από τα τρία μεγαλύτερα . Το κλειστό της Κυψέλης και εδώ αναμένεται να είναι γεμάτο, όπως και κάθε χρόνο. Δεν θα πω ότι πρέπει να βγούμε πρώτοι. 

Να κυνηγάμε κάθε στόχο ξεχωριστά, όλα τα τμήματα, να παλεύουν όλοι αθλητές όλων των τμημάτων. Να μην τα παρατούν. Ο Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή. Αυτό είναι το στοιχείο του Παναθηναϊκού. Τον κόσμο δεν τον νοιάζει εάν έρθει ένα στραβό αποτέλεσμα, αυτό που τον νοιάζει είναι οι αθλητές μας να δείχνουν αθλητική ψυχή. Οι φίλαθλοι-οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν να σας δούνε να παλεύετε για την ομάδα που αγαπάμε όλοι με μαχητική ψυχή. Να δείχνετε ότι προσπαθείτε. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και όλα θα γίνουν». 





Πηγή : sportit.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr