google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πανιώνιος - Πλατανιάς 2-1 - sentragoals.gr
Home » , , » Πανιώνιος - Πλατανιάς 2-1

Πανιώνιος - Πλατανιάς 2-1

Written By news on Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 | 6:02 μ.μ.

Το... τρένο του Πανιωνίου δεν σταματάει! Με την 6η νίκη σε 10 αγώνες, ξεπέρασε την αντίσταση και του Πλατανιά (2-1) και βρέθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Πως ξεκίνησαν

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε τον Πανιώνιο με τα ίδια ακριβώς πρόσωπα που επικράτησαν του Λεβαδειακού στην Λιβαδειά. Από την άλλη ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, με τον Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης και τους Μιλούνιβιτς, Ανγκούλο και Γουνδουλάκη στην τριάδα πίσω του.

Ο Πλατανιάς ζωηρός, ο Πανιώνιος το γκολ

Ο Πλατανιάς ορμώμενος από τις τρεις συνεχόμενες νίκες ξεκίνησε πιο ζωηρά κερδίζοντας κάποια κόρνερ χωρίς, όμως, να δημιουργήσει κάποια φάση. Αντίθετα, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που κατάφερε στην πρώτη του επίσκεψη στην εστία του Πλατανιά να φτάσει στο γκολ όταν στο 8' ο Μπουμάλ από τα δεξιά, αφού απέφυγε τον αντίπαλό του έκανε την σέντρα για τον Καραμάνο, ο οποίος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι παραλίγο να διπλασιάσουν τα τέρματα τους οκτώ λεπτά αργότερα, όταν ο Καραμάνος βγήκε τετ α τετ-μετά από μπαλιά του Μπακασέτα-αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο κι έγιναν επικίνδυνοι για την εστία του Παπαδόπουλου.

Έτσι, στο 22' ο Μπανανά μετά από εκτέλεση κόρνερ παραλίγο να σκοράρει, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε μόλις άουτ. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα με τον Πανιώνιο πάντως να είχε κλείσει καλά όλους τους χώρους. Μετά το 30' ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους γηπεδούχους να απειλούν με τον Μπακασέτα, αλλά ο Σωτηρίου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Με το ίδιο νόμισμα ο Πλατανιάς

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά και πήρε την κατοχή της μπάλας και πλήρωσε τον Πανιώνιο με το ίδιο νόμισμα. Στην πρώτη επίσκεψη στην εστία του Παπαδόπουλου ο Ιτούα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ σαν να έπεσε ο διακόπτης για είκοσι λεπτά οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν κάποια επιθετική προσπάθεια, με τον Πλατανιά να έχει θέμα στην τελική πάσα, ενώ ο Πανιώνιος από την πλευρά του δεν είχε σε καλή ημέρα τους μεσοεπιθετικούς του παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 50' μέχρι το 70' υπήρξε ένα μακρινό σουτ του Γουνδουλάκη.

Αλλαγή συστήματος και δικαίωση Ουζουνίδη

Ο Ουζουνίδης βλέποντας την ομάδα του ακίνδυνη έριξε στον αγωνιστικό χώρο αρχικά τον Μασούρα και στη συνέχεια τον Ανσαριφάρντ και δικαιώθηκε. Οι Νεοσμυρνιώτες ζωντάνεψαν κι έγιναν απειλητικοί φτάνοντας κοντά στο γκολ με τον Οικονόμου στο 74', αλλά ο Σωτηρίου έκανε την απόκρουση του αγώνα.


Οι «κυανέρυθροι» έχουν την ευτυχία να διαθέτουν αυτή την στιγμή έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του πρωταθλήματος, τον Μπουμάλ, ο οποίος για άλλο ένα ματς καθορίζει το αποτέλεσμα και στο 79' βγάζει τον Ανσαριφάρντ μόνο απέναντι στον Σωτηρίου με τον Ιρανό επιθετικό να πλασάρει σωστά και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

MVP: Ολιβιέρ Μπουμάλ. Με δύο ασίστ ο Καμερουνέζος άσος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, αφού από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν και τα δύο γκολ του Ιστορικού. Ο Μπουμάλ είναι σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και το δείχνει έμπρακτα.

Στο ύψος του: Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο με το γκολ του που πέτυχε. Ο Ιρανός επιθετικός δείχνει να έχει προσαρμοστεί και πλέον αποτελεί μία πολύ καλή λύση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αδύναμος Κρίκος: Θανάσης Ντίνας. Ο μεσοεπιθετικός του Πλατανιά δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του από την στιγμή που μπήκε στον αγώνα. Δεν πήρε πρωτοβουλίες, δεν απείλησε με την άμυνα του Πανιωνίου να τον περιορίζει εύκολα.

Η γκάφα: Η άμυνα του Πλατανιά, η οποία χωρίς να δεχτεί κάποια μεγάλη πίεση από τον Πανιώνιο δέχτηκε δύο γκολ. Και αυτό γιατί δεν κατάφερε να περιορίσει τον Μπουμάλ, ο οποίος ετοίμασε και τα δύο γκολ του Ιστορικού.

Το στραγάλι: Δεν είχε προβλήματα ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρισκόταν κοντά σε όλες τις φάσεις. Βέβαια δεν υπήρξε και η δύσκολη φάση.

Ταμείο του gazzetta: Η εντυπωσιακή πορεία του Πανιωνίου συνεχίζεται. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πλατανιά. Και αυτό γιατί διαθέτει ορισμένους παίκτες που κάνουν την διαφορά όπως ο Μπουμάλ ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ.

Βέβαια, το ευτύχημα για τους Νεοσμυρνιώτες είναι το γεγονός ότι διαθέτει και τον καλύτερο Έλληνα τεχνικό με τον Μαρίνο Ουζουνίδη βλέποντας την κακή εικόνα της ομάδας του παρενέβη με αλλαγές προσώπων και σχήματος με αποτέλεσμα τη νίκη.

Ο Πλατανιάς από την πλευρά του το πάλεψε, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, όχι ότι αυτός έκανε κάτι το σπουδαίο, αλλά θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν αμυντικά ήταν λίγο πιο σοβαρός.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπουμάλ, Μπακασέτας (72' Ανσαριφάρντ), Βιγιάλμπα (60' Μασούρας), Καραμάνος (85' Μητρόπουλος).


Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Μπανανά, Ιτούα (79' Δημήτρης), Κουλιμπαλί, Μενδρινός, Γκνιάτιτς (30' Μουνάφο), Ανγκούλο, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς, Γιακουμάκης (68' Ντίνας). 





Πηγή : gazzetta.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr