google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σ-έξι ΠΑΟΚ - sentragoals.gr

Σ-έξι ΠΑΟΚ

Written By news on Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 | 7:31 μ.μ.

Με φόρα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέρασε ο ΠΑΟΚ. Με δύο χατ-τρικ το ένα ο Σάμπο και το άλλο στις… ασίστ από τον Ζάιρο, ο «δικέφαλος» έκανε βόλτα, 6-2, στα Χανιά, που έπαιζαν με 10 στο β’ημίχρονο.

Καμία όρεξη για μπλεξίματα δεν είχε ο ΠΑΟΚ στα Χανιά και παρέσυρε με την… φόρα του την τοπική ομάδα στα Περιβόλια με σκορ 6-2.

Έτσι, ο «δικέφαλος του Βορρά», που εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Μπριλάκη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Χατ τρικ ο Σάμπο, ένα γκολ και τρεις ασίστ από τον Ζάιρο, τα υπόλοιπα δύο σημείωσαν οι Πέλκας και Μυστακίδης.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:

1.ΠΑΟΚ 6
2.Χανιά 3
3.Πανθρακικός 3
4.Ολ.Βόλου 0


Το ματς:


Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα έκανε ο ΠΑΟΚ στα Περιβόλια. Τα Χανιά μπήκαν καλά στο παιχνίδι, πίεσαν κι έφτασαν στο γκολ στην πρώτη τους τελική προς την εστία του Όλσεν, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σταματή. Η αντίδραση της ομάδας του Τούντορ ήταν σωστή. Χωρίς να πανικοβληθεί ο «δικέφαλος του Βορρά» πίεσε τον Πρίφτη και τους αμυντικούς του, που άντεξαν μέχρι το 20’, όταν ο Ζάιρο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους Θεσσαλονικείς.

inner

Η ισοφάριση ξύπνησε για τα καλά τους φιλοξενούμενους, που παρέμειναν στην επίθεση κι έφτασαν άμεσα (23’) και σε δεύτερο γκολ με τον Σάμπο. Η ομάδα του Λυρώνη ανέβασε τις γραμμές της, όμως τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπιζε… έβγαζαν μάτι και παραλίγο να την φέρουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αν ο Πρίφτης δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα. Η όρεξη των Ζάιρο-Σάμπο δεν κόπηκε ούτε όταν ο ρυθμός έπεσε και στο φινάλε του ημιχρόνου (41’) τελείωσαν το ματς, με τον πρώτο να σερβίρει για δεύτερη φορά στον δεύτερο, που δεν αστόχησε κάνοντας το 3-1. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους γηπεδούχους, που στην… εκπνοή έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μπριλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μπορεί στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου ο ΠΑΟΚ να έβγαλε το πόδι του απ’ το γκάζι, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να «ανοίξει» κι άλλο το σκορ. Εκμεταλλευόμενοι τα κενά στην άμυνα της ομάδας των Χανίων, οι παίκτες του Τούντορ βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ξανά στο 61’ με τον Μυστακίδη, έπειτα από ασίστ του Τσίμιροτ. Την παράσταση στα «σερβιρίσματα» έκλεψε ο Ζάιρο, που λίγο αργότερα έκανε… χατ-τρικ βάζοντας και τον Πέλκα στην λίστα των σκόρερ (64’).

inner

Παρότι τα πάντα είχαν κριθεί από νωρίς καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε να αδιαφορεί για το παιχνίδι, που συνέχιζε να έχει πολύ καλό ρυθμό. Τα Χανιά «δοκίμασαν» τα αντανακλαστικά του Όλσεν, που εν τέλει λύγισε με εκτέλεση πέναλτι του Λίτα (80’). Το τελικό σκορ στα Περιβόλια διαμόρφωσε ο Σάμπο, που έκλεισε με χατ-τρικ το ματς.


Οι συνθέσεις:


ΑΟ Χανίων (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηηλιάδης, Παγώνης (53’ Μπουζούκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Ρίκκα, Σάντερσον, Νυκτάρης Ν. (46’ Διαμαντόπουλος), Σάινε, Σταμάτης, Λίτα

Στον πάγκο: Βλαχάκης, Μέμος, Νυκτάρης Μ., Γκέσιος, Δεινόπαπας

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Κοροβέσης (71’ Λέοβατς), Ζάιρο, Γκολάσα (64' Άντονις), Σάμπο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μυστακίδης

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Αθανασιάδης, Τσελεπίδης, Δημητριάδης, Σαββίδης

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης


Γήπεδο: Περιβόλια


Πηγή : sport-fm.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr