google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Θα τον πληρώνει και στην …Γιουνάιτεντ! - sentragoals.gr
Home » , » Θα τον πληρώνει και στην …Γιουνάιτεντ!

Θα τον πληρώνει και στην …Γιουνάιτεντ!

Written By news on Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 | 1:19 μ.μ.

Οι δρόμοι της Τσέλσι και του Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να χώρισαν ωστόσο υπάρχουν ακόμα (πάρα) πολλά πράγματα που τους ενώνουν...

Δεν πρόκειται να ξεμπερδέψει έτσι εύκολα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς με τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Κι όχι γιατί ο Πορτογάλος αξιώνει κάτι από την Τσέλσι ή πρόκειται να πάρει... σβάρνα τα δικαστήρια. Όλα γίνονται νόμιμα και βάσει συμβολαίου ενώ οι σχέσεις ανάμεσα στον πρώην τεχνικό των Λονδρέζων και στο κλαμπ φαίνεται πως είναι καλές.

Και εξηγούμαστε. Ακόμα και αν βρει άμεσα κάποια άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Πορτογάλος, σε περίπτωση που το συμβόλαιό του είναι «μικρότερο» από το αντίστοιχο που είχε στην Τσέλσι, τότε οι «μπλε» θα πρέπει για ένα χρόνο, να πληρώσουν τη διαφορά προκειμένου να συμπληρωθεί το νούμερο του ποσού που λάμβανε όσο βρισκόταν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Βέβαια, εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα 12 εκατομμύρια λίρες τα οποία προβλέπονταν ως ετήσιες απολαβές στο συμβόλαιο του Μουρίνιο με τον Αμπράμοβιτς, είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να καλυφθούν από άλλη ομάδα.

Μάλιστα, σε περίπτωση που η τελευταία είναι λόγου χάρη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε πολύ σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες ενός πολύ σπάνιου όσο και αστείου (όσο μπορείς να αστειεύεσαι με τέτοια ποσά!) περιστατικού.

Οι φήμες στο Νησί για μετακίνηση του Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ οργιάζουν, με τα νούμερα που ακούγονται να κάνουν λόγο για συμβόλαιο 6 εκατομμυρίων λιρών.


Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως εφόσον ο Φαν Χάαλ δώσει άμεσα τη θέση του στον Special One, τότε στο παιχνίδι της 28ης Δεκεμβρίου ανάμεσα σε «κόκκινους διαβόλους» και «μπλε», δεν αποκλείεται η μία ομάδα (Τσέλσι) να πληρώνει τους προπονητές και των δύο ομάδων!


Πηγή :  novasports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr