google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με κεκτημένη ταχύτητα για το 3Χ3 ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη - sentragoals.gr
Home » , , » Με κεκτημένη ταχύτητα για το 3Χ3 ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη

Με κεκτημένη ταχύτητα για το 3Χ3 ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη

Written By news on Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 | 11:33 π.μ.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με όλα τα «όπλα» στη... φαρέτρα του Βλάνταν Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ για την τρίτη σερί νίκη κόντρα στην Ξάνθη.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με όλα τα «όπλα» στη... φαρέτρα του Βλάνταν Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (25/09, 16:00) την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας με αυτονόητο στόχο την τρίτη σερί νίκη στο Πρωτάθλημα και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μπορεί να ακολουθεί την Πέμπτη (29/09) το ματς για το Europa League κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, ωστόσο, ο Ίβιτς δεν έχει καμία διάθεση ροτέισιον και είναι δεδομένο πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη.

Άλλωστε, στον Δικέφαλο έχουν ξεκαθαρίσει πως δίνουν προτεραιότητα στο Πρωτάθλημα και με αυτήν την νοοτροπία αναμένεται να πορευθούν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Για το σκοπό αυτό δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στη συγκρότηση του αρχικού σχήματος σε σύγκριση με προηγούμενους αγώνες.

Το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα αναμένεται να κάνει ο Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και βρίσκεται στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Τιάμ, Πέλκας, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης και Κουλούρης συνθέτουν τη 18μελή αποστολή που πήρε μαζί του στο ξενοδοχείο ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ. 


Πηγή : metrosport.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr