google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Παναιτωλικός είχε προπονητή - sentragoals.gr
Home » , , » Ο Παναιτωλικός είχε προπονητή

Ο Παναιτωλικός είχε προπονητή

Written By news on Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 | 11:44 π.μ.

Το αρχικό πλάνο του Στραματσόνι ήταν προβληματικό, ο Παναθηναϊκός πέταξε χρόνο και δύο πολύτιμους βαθμούς. Ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε, αντί του τραυματία Χουλτ, να βάλει στα αριστερά τον Κουλιμπαλί και να δοκιμάσει ένα 4-2-3-1 με τους Λεντέσμα, Ζέκα και τον Λουντ να παίζει πιο κοντά στον Μπερκ.

Ο Ματζουράκης παρουσιάστηκε καλά διαβασμένος. Είχε δώσει εντολές στους ποδοσφαιριστές του να πιέζουν στον άξονα, να μην αφήνουν να πάει η μπάλα στα πόδια του Λεντέσμα και επίσης να παίζουν πολύ από την πλευρά του Κουλιμπαλί.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάτι παράδοξο, ο Παναιτωλικός είχε αναδείξει όλα τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, κατάφερε να τον δυσκολέψει στην ανάπτυξη, να βγάζει παραπάνω ποδοσφαιριστές στον άξονα και να πιέσει πολύ στην αδυναμία του Κουλιμπαλί να προσαρμοστεί στην αριστερή πλευρά. Πέτυχε όσα ήθελε ο Ελληνας τεχνικός, αλλά δεν δημιούργησε καθαρή ευκαιρία.


Ο Παναθηναϊκός, σε ένα πρώτο ημίχρονο που το έχασε τακτικά, θα είχε πάρει προβάδισμα που δεν άξιζε αν ο Βασίλης Λάμπρου δύο φορές δεν έκοβε λανθασμένα τον Μπερκ. Ειδικά στο 43ο λεπτό ο Σουηδός είχε τροφοδοτήσει τον Λουντ και τον έβγαλε σε κενό τέρμα.


Πηγή : sentragoal.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr