google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ντουρμάζ : «Κανένα αντικείμενο δεν πέτυχε τον Κουλιμπαλί» - sentragoals.gr
Home » , , » Ντουρμάζ : «Κανένα αντικείμενο δεν πέτυχε τον Κουλιμπαλί»

Ντουρμάζ : «Κανένα αντικείμενο δεν πέτυχε τον Κουλιμπαλί»

Written By news on Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 | 3:36 μ.μ.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ μίλησε για «θέατρο του Κουλιμπαλί», ξεκαθαρίζοντας ότι κανένας αναπτήρας δεν πέτυχε τον παίκτη του Πλατανιά. Τι μας είπε για την «έκρηξή» του!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αήττητη πορεία του στην Ελλάδα, πατώντας φρένο στα Περιβόλια (1-1). Προς το τέλος του ματς, ο Κουλιμπαλί δεν πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο, καθότι όπως υποστηρίζει ο Ντουρμάζ έκανε «θέατρο σε αναπτήρα που δεν τον πέτυχε».

Ο Τζίμι Ντουρμάζ, που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό, με την «έκρηξή του» μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr τονίζοντας ότι ο αντίπαλος «έκανε θέατρο», ενώ ξεκαθάρισε ότι «κανένα αντικείμενο δεν χτύπησε τον αμυντικό του Πλατανιά».

Συγκεκριμένα μάς είπε ο διεθνής εξτρέμ των νταμπλούχων Ελλάδας:

«Ήμουν δυο μέτρα μακριά και είδα ξεκάθαρα ότι κανένα αντικείμενο δεν χτύπησε τον αμυντικό του Πλατανιά. Έκανε θέατρο και αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» και συνεχίζοντας στάθηκε στην «έκρηξή» του, εξηγώντας:

«Στην συνέχεια έσκυψε και έπιασε ένα αντικείμενο που μπορεί να ήταν από πολύ νωρίτερα εκεί και γι αυτό εκνευρίστηκα και διαμαρτυρήθηκα και στον παίκτη και στον διαιτητή. Εμείς σε κάθε γήπεδο που πηγαίνουμε δεχόμαστε πολλά αντικείμενα και ποτέ δεν κάνουμε τέτοια πράγματα. Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε».


Φυσικά, κλείνοντας ο Ντουρμάζ ξεκαθάρισε πως: «Κανείς από την εξέδρα δεν πρέπει να πετάει αντικείμενα σε κανέναν αγώνα, όμως σας ξαναλέω ότι σε αυτή την περίπτωση κανένα αντικείμενο δεν χτύπησε τον παίκτη των αντιπάλων και δεν δικαιολογείται όλο αυτό που έκανε μετά!» 


Πηγή : gazzetta.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr