google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πίεση και μυαλό για πρόκριση - sentragoals.gr
Home » , , » Πίεση και μυαλό για πρόκριση

Πίεση και μυαλό για πρόκριση

Written By news on Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 | 4:13 μ.μ.

Σε ρυθμούς Άντερλεχτ και πρόκρισης κινούνται τα πάντα αυτές τις μέρες στον Ολυμπιακό και έως το βράδυ της Πέμπτης όταν οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν στο κατάμεστο Καραϊσκάκη να ανατρέψουν το 0-1 των Βρυξελλών.

Στην αποψινή προπόνηση στο Ρέντη ο Μάρκο Σίλβα θα αρχίσει να δείχνει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας θα κάνει μια προσπάθεια μήπως μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα στον δικέφαλο και είναι έστω στην αποστολή, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.

Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Μασουακού, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Ιντέγε. Για τη μία θέση στον άξονα υποψήφιοι είναι οι Ζντιέλαρ, Κασάμι, Καμπιάσο. Και για την άλλη θέση στην επίθεση οι Σεμπά, Τσόρι, Πουλίδο.

Ένα σενάριο να παίξει στόπερ ο Μιλιβόγεβιτς και να βρεθεί θέση στα χάφ για δύο εκ των Καμπιάσο, Κασάμι, Ζντιέλαρ μοιάζει ακραίο, αλλά δεν είναι και απίθανο.

Ο Σίλβα θα πάρει τις αποφάσεις του και είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει από την ομάδα πιεστικό παιχνίδι από την αρχή έτσι ώστε με την ώθηση του κόσμου να έρθει το γρήγορο γκολ που θα διευκολύνει πολύ το στόχο. Βέβαια ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει σε όλο το ματς το νου του στην άμυνα γιατί ακόμη και δύο γκολ να έχει βάλει, πάλι αν το δεχτεί θα μείνει έξω.


Οι Βέλγοι που μάλλον δεν θα έχουν τον Ντεφούρ (το μυαλό τους στη μεσαία γραμμή) καθώς έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, έρχονται με στόχο να αιφνιδιάσουν. Αλλά ξέρουν ότι θα περάσουν δύσκολα από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του που σήμερα εξαντλεί τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Είχαν μείνει 1.000 ενώ οι Βέλγοι θα φέρουν στην Αθήνα 500 οπαδούς.


Πηγή : pamesports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr