google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τραγικό τροχαίο με θύμα τον Παντελή Παντελίδη (photo) - sentragoals.gr
Home » , » Τραγικό τροχαίο με θύμα τον Παντελή Παντελίδη (photo)

Τραγικό τροχαίο με θύμα τον Παντελή Παντελίδη (photo)

Written By news on Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 | 4:42 μ.μ.

Ο τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου. Στο τζιπ επέβαιναν δύο γυναίκες και ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου.

Tραγικό τροχαίο με θύμα τον γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σημειώθηκε στις 08:30 το πρωί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα ανατράπηκε.

Το δυστύχημα συνέβη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 18 στο ύψος του Ελληνικού στην Ιασωνίδου. Το τζιπ Mercedes που οδηγούσε ο τραγουδιστής βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε προσκρούοντας με σφοδρότητα στα σίδερα της νησίδας που φαίνεται ότι και τον σκότωσαν. Οι πυροσβέστες έκαναν περίπου μια ώρα για να τον απεγκλωβίσουν. Ενημερώθηκαν οι γονείς του και ο αδελφός του που αναγνώρισε τη σορό.



Οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο τζιπ μετά τις πρώτες βοήθειες στο Ασκληπιείο Βούλας μεταφέρθηκαν τραυματισμένες, η μια ελαφρά, η άλλη σοβαρότερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι το αυτοκίνητό του είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.


   Ο θάνατος βρήκε τον νεαρό τραγουδιστή μία μέρα πριν από την πρεμιέρα του, 19 Φεβρουαρίου, στο κέντρο διασκέδασης Teatro, όπου θα εμφανίζονταν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.


Ο 33χρονος τραγουδοποιός μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής. Ο Παντελής ήταν αυτοδίδακτος, μόνος του έμαθε να παίζει μουσικά όργανα, ενώ παρότι τα τελευταία χρόνια τα τραγούδια που έλεγε ο ίδιος ή που τραγουδούσαν άλλοι σημείωναν μεγάλη επιτυχία, συνέχισε να εργάζεται στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, που διατηρούσε μαζί με την οικογένεια του στη Νέα Ιωνία.


Από μικρός έγραφε τραγούδια, τα οποία βιντεοσκοπούσε και τα έστελνε στους φίλους του. Αυτοί, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, τα ανέβασαν στο YouTube, μέσα από το οποίο και έγινε γνωστός. Πολλοί ήταν τότε αυτοί που μίλησαν για το «φαινόμενο Παντελίδη», καθώς ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα που έγινε διάσημος μέσω του διαδικτύου και όχι από τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά τάλεντ σόου.



Πηγή : thetoc.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr