google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κάτι ... αχνοφαίνεται - sentragoals.gr
Home » , » Κάτι ... αχνοφαίνεται

Κάτι ... αχνοφαίνεται

Written By news on Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 | 12:30 μ.μ.

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Παναθηναϊκός στο τρίτο - και πιο δυνατό - φιλικό τεστ επί Ολλανδικού εδάφους απέναντι στην Οσμανλισπόρ. Οι Πράσινοι είχαν καλή αμυντική συμπεριφορά και απειλήθηκαν ελάχιστα από τους - σαφέστατα πιο έτοιμους- Τούρκους, ενώ και στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης "βγήκαν" κάποια πράγματα που έχει δουλέψει τις τελευταίες ημέρες ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός είδε τους παίκτες του να αποφεύγουν τα λάθη, να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Ασφαλώς και χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσουν οι Πράσινοι στο επίπεδο που επιθυμούν,  ωστόσο η βελτιωμένη τους εικόνα στο φιλικό με την Οσμανλισπόρ είναι ένα θετικό μήνυμα.

Ο Στραματσόνι επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού στον - υπό διαπραγμάτευση - Κριστιάν Λεντέσμα και ο Αργεντινός φρόντισε να δείξει την ποιότητα του. Ο έμπειρος χαφ έπαιξε έξυπνα, δεν έχασε ποτέ τη θέση του, βοήθησε ανασταλτικά, μοίρασε σωστά το παιχνίδι και ...απελευθέρωσε το Ζέκα. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Λεντέσμα, ωστόσο η τελική απόφαση είναι δική του και ο Αργεντινός θα κληθεί σύντομα να απαντήσει αν θα αποδεχθεί την πρόταση του Τριφυλλιού.

Αναφορικά με τους νεοαποκτηθέντες, ο Ιβανόφ έδειξε αισθητή βελτίωση στο παιχνίδι του και συνεργάστηκε αρμονικά με τον Κουτρουμπή, καλύτερη ήταν και η εικόνα του - πιο τολμηρού- Νίκλας Χουλτ, ενώ ο Ιμπάρμπο ...χάθηκε στο ματς. Ο Κολομβιανός έδειξε ότι είναι ακόμα πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά και στην προσαρμογή του στα νέα δεδομένα και θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά τις επόμενες ημέρες για να επανέλθει στο επίπεδο του.  Ο Ρέις (έπαιξε στόπερ) δεν μπορεί να κριθεί, αφού ήταν ολιγόλεπτη η συμμετοχή του στο παιχνίδι.


Καλό ματς έκαναν οι Κλωναρίδης και Μπουμάλ, ο Λουντ έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ο ...mvp της προετοιμασίας, ενώ η μικρή συμμετοχή των Μπεργκ και Λέτο ήταν αρκετή για να φανεί πόσο διαφορετική - και καλύτερη- ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός με τον Σουηδό και τον Αργεντινό στην επίθεση.


Πηγή : novasports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr