google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Κώστας Λάμπρου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ - sentragoals.gr
Home » , , » Ο Κώστας Λάμπρου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Ο Κώστας Λάμπρου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Written By news on Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 | 12:24 μ.μ.

Στην ΕΡΑΣΠΟΡ μίλησε ο διεθνής τερματοφύλακας με την Ελπίδων Κώστας Λάμπρου. 

Ο 24χρονος γκολκίπερ της Βίλεμ , μίλησε στο Δημήτρη Μαλισιώβα για την καριέρα του, ενώ σχολίασε τις επικείμενες αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ και ΠΑΣ –Αλκμάαρ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Για την πορεία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα  

«Ήλθα στα δεκατέσσερά μου (14) στην Ολλανδία από τη Χαλκίδα ,καθώς με είχε επιλέξει ο Άγιαξ. Δούλεψα σκληρά σε μια μεγάλη ομάδα ,μαζί με ένα εκπληκτικό επιτελείο. Αργότερα μεταπήδησα σε ένα εξίσου μεγάλο σύλλογο τη Φέγιενορντ ,όπου έζησα σπουδαίες στιγμές δίπλα σε μεγάλα ονόματα, προπονητών και παικτών. Δουλεύοντας με τον κ Κούμαν στον πάγκο και συνεργαζόμενος με παίκτες σαν τους Γκρατσιάνο Πελέ,Φαν Μπρόνκχοστ και άλλους πήρα πολλά, πολλές εμπειρίες. Έπαιξα στο θρυλικό ντέρμπυ Αγιαξ-Φέγιενορντ, ζώντας ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές. Απο κει και πέρα βρέθηκα για 6 μήνες στην Εξέλσιορ και τα τελευταία δυο χρόνια στη Βίλεμ. Επέλεξα τη Βίλεμ, γιατί θέλω να αγωνίζομαι παρά να σκουπίζω τον πάγκο κάποιας μεγαλύτερης ομάδας και δυο χρόνια τώρα κάνω γεμάτες σαιζόν. Πέρισυ κάναμε εκπληκτική πορεία ,ενώ τη σαιζόν που τελείωσε σωθήκαμε στα μπαράζ. Εύχομαι τη νεα σαιζόν να ισορροπήσουμε. Το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι απαιτητικό και η θέση του τερματοφύλακα γεμάτη απαιτήσεις. Πλέον βρίσκομαι δέκα χρόνια εδω, γνωρίζω πολλά και κυρίως με γνωρίζουν. Στο εξωτερικό δεν σου χαρίζεται τίποτα ιδιαίτερα στην Ολλανδία»

Για την ποιότητα του με την μπάλα στα πόδια

«Αυτό το στοιχείο το δούλευα από τα πρώτα μου βήματα. Είναι κάτι μου μου αρέσει ,είναι κάτι που το ζητούν πλέον όλες οι ομάδες .Εδω στην Ολλανδία οι ομάδες χρησιμοποιούν τον τερματοφύλακα στη διάρκεια του αγώνα , ως μέσο ανάπτυξης του παιχνιδιού, είτε ως κώνο δηλ της ξεκούρασης των άλλων παικτών παίζοντας με τον τερματοφύλακα. Έχω καταφέρει με τη δουλειά μου να δείξω ,πως είμαι σε πολύ καλό επίπεδο σε αυτόν τον τομέα»

Για τυχόν επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα

«Κοίταξε εγω πραγματικά δεν ξέρω το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί έφυγα στα πολύ μικρός.Εννοείται, πώς αν έλθει μια πρόταση με σοβαρό υπόβαθρο θα την εξετάσω.Η πόρτα της Ελλάδος θα είναι πάντα ανοικτή»

Για τα ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ

«Ο Άγιαξ έχει χαμηλώσει περισσότερο τον μ.ο ηλικίας του ρόστερ, κι έχει ένα πολύ καλό προπονητή που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Το γεγονός πως προέρχεται από τη Φέγιενορντ του’χει δημιουργήσει επιπλέον δυσκολίες με το κοινό του Άγιαξ, και σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα των φιλικών έχει δημιουργηθεί στην ομάδα ένα κακό κλίμα. Όλοι πιστεύουν εδώ ,πως ο Άγιαξ θα δυσκολευτεί πολύ στα ματς με τον ΠΑΟΚ. Όντως πιστεύω επειδή με ρωτάτε , πως είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ που συναντά αυτόν τον Άγιαξ. Ο Αίας έχει καλούς αλλά άπειρους παίκτες .σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που δείχνει πιο δεμένη ομάδα κι έχει επιπλέον αβαντάζ την Τούμπα»


Τέλος ο 24χρονος κήπερ της Βίλεμ ερωτηθείς για το πιθανό ζευγάρι ΠΑΣ-Άλκμάαρ χαρακτήρισε την ολλανδική ομάδα φαβορί και τους Ηπειρώτες σαν το αουτσάιντερ.


Πηγή : sports.ert.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr