google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επαγγελματικό «τρίποντο» - sentragoals.gr
Home » , , » Επαγγελματικό «τρίποντο»

Επαγγελματικό «τρίποντο»

Written By news on Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 | 7:07 μ.μ.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιώργος Παράσχος για τον Πλατανιά στη φετινή Super League.

Οι Χανιώτες πέρασαν από την Κέρκυρα επικρατώντας 1-0 της ομώνυμης ομάδας, χάρη σε γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο 11’ και ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε. Ειδικά, δε, από τη στιγμή που ο Παράσχος άλλαξε το σύστημα της ομάδας του σε 3-4-3, οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν ιδιαίτερα ακόμα και να «πατήσουν» την περιοχή του Σωτηρίου.

Πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, καθώς στο 11’ ο Τσουράκης έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Βενέτης δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα και ο Γιακουμάκης από κοντά έκανε το 0-1. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Πλατανιά εκτός έδρας σε πρεμιέρα πρωταθλήματος της Super League, άσχετα αν το ματς ήταν για την… τρίτη αγωνιστική!

Στο 16’ ο Ντιμιτρόφσκι με υποδειγματικό τάκλιν πρόλαβε τον Γιακουμάκη, ενώ στο 21’ ο Μανούσος προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κουτζαβασίλη, όμως ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας απομάκρυνε τη μπάλα. Στο 41’ ο Έπσταϊν πέρασε όλους τους αντιπάλους του, όμως το πλασέ του δεν ήταν καλό, ενώ στο 45’ ο Σιόντης σούταρε, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Ντουαλά αντικατέστησε τον Ναζίμ και στο 46’ ο Τουράμ απείλησε τον Σωτηρίου, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου στο 68’ έριξε στο ματς και τον Φώτη Γεωργίου, ο οποίος στο 70’ λίγο έλειψε να σκοράρει, όμως η μπάλα έφυγε άουτ έπειτα από την κεφαλιά του. Ο Γεωργίου απείλησε και στο 78’, όταν ο Τουράμ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κόντραρε στον Κάργα, έφτασε στον εξτρέμ της Κέρκυρας, όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 11’ Γιακουμάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34’ Βενέτης, 48’ Ζορμπάς, 62’ Σιόντης) – 53΄ Τσουράκης, 81’ Σωτηρίου, 90’ Κάργας

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ναζίμ (46’ Ντουαλά), Σιόντης, Έπσταϊν, Ζορμπάς (75’ Γεωργακόπουλος), Κόντος (68’ Γεωργίου), Τουράμ.


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Τσουράκης (64’ Ντεβέσα), Μενδρινός (77’ Κάργας), Γιακουμάκης, Μανούσος (0’ Ντίνας).


Πηγή : sentragoal.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr