google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ιδανικό ξεκίνημα με Καμπιάσο! (video+photos) - sentragoals.gr
Home » , , » Ιδανικό ξεκίνημα με Καμπιάσο! (video+photos)

Ιδανικό ξεκίνημα με Καμπιάσο! (video+photos)

Written By news on Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 | 11:02 μ.μ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο όμιλο του Europa League ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν 1-0 της Γιουνγκ Μπόις, στο «Σταντ Ντε Σουίς» της Βέρνης, χάρη σε γκολ του Καμπιάσο (42′).

Το διάστημα που δυσκολεύτηκε περισσότερο η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ήταν το πρώτο μισάωρο, μέχρι να συνηθίσει τον ιδιαίτερο αγωνιστικό χώρο (συνθετικός χλοοτάπητας). Στη συνέχεια ήταν ανώτερη σε γενικές γραμμές και έστειλε από την αρχή μήνυμα προς τους αντιπάλους της στον όμιλο ότι είναι το μεγάλο φαβορί. Για πρώτη φορά οι Πειραιώτες ξεκίνησαν σε ευρωπαϊκό αγώνα χωρίς Ελληνα στην 11άδα τους.

young boys olympiakos panigiriko

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ: Οι ποδοσφαιριστές δυσκολεύτηκαν μέχρι να προσαρμοστούν στις ειδικές συνθήκες του αγώνα. Ο αγωνισικός χώρος του γηπέδου της Γιουνγκ Μπόις έχει συνθετικό χλοοπάτητα και οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν τα πατήματά τους στο πρώτο μισάωρο. Η πρώτη μεγάλη απειλή ήρθε από πλευράς γηπεδούχων, με ένα δυνατό σουτ στην κίνηση από τον Κούμπο, από πλάγια θέση αριστερά, που εξουδετέρωσε ο Λεάλι.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και, μετά το 30′, η ελληνική ομάδα άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπαάλ, έχοντας συνηθίσει κάπως το γήπεδο. Στο 33′ ο Ελιουνούσι σούταρε δυνατά στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Εμβογκό είχε απάντηση. Εννέα λεπτά αργότερα (42′), όμως, ήρθε το γκολ. Ο Ιντέγε έδωσε στον Καμπιάσο, εκείνος στον Μάριν, ο Γερμανός με κεφαλιά τροφοδότησε εκ νέου Νιγηριανό στην περιοχή και ο τελευταίος με παράλληλη πάσα έδωσε ασίστ στον Αργεντινό, ο οποίος έκανε το 1-0 με κοντινή προβολή.


Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μια μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες να φτάσουν σε δεύτερο γκολ. Σε μια αντεπίθεση από δεξιά, στο 46′, ο Ελιουνούσι έβγαλε παράλληλη πάσα και ο Σεμπά λίγο έλειψε να σκοράρει με κόντρα, αλλά ο Εμβογκό μπλόκαρε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 61′, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Μιλιβόγεβιτς έχασε τον Φράι, ο οποίος σούταρε δυο φορές από κοντά, με τον Λεάλι να «βγάζει» την πρώτη προσπάθεια και τη δεύτερη να καταλήγει εκ νέου κόρνερ, ύστερα από κόντρα. Ο ρυθμός ήταν μέτριος και το παιχνίδι δεν διεκδικεί… δάφνες ποιότητας, με τον Ολυμπιακό να αξιοποιεί την εμπειρία του και να φεύγει νικητής.

young boys olympiakos marin

ΣΚΟΡΕΡ: 42′ Καμπιάσο

ΣΕ… ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ: Ο αριστερός μπακ των γηπεδούχων, Λέτσιακς, ήταν πολύ κακός.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ρέφερι ήταν ο Ουκρανός, Σεργκέι Μπόικο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κορνίικο, Αλόκχιν, με πρόσθετους βοηθούς τους Αμπντουλά Ζαμπτσένκο και τέταρτο διαιτητή τον Σκρίπκα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14′ Κούμπο, 44′ Λέτσιακς – 11′ Ντα Κόστα, 78′ Σεμπά

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΤΟ HIGHLIGHT: Η άψογη και ταχύτατη συνεργασία των Ιντέγε Μάριν και Καμπιάσο στο γκολ του Ολυμπιακού στο 42′.

MVP: Ο Εστέμπαν Καμπιάσο πέτυχε το «χρυσό» γκολ και βοήθησε αρκετά την ομάδα του σε όλους τους τομείς.

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ : Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι πιο ποιοτικός και έμπειρος από τη Γιουνγκ Μπόις, παίρνοντας δικαίως τη νίκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Γιουνγκ Μπόις (Αντι Χίτερ): Εμβογκό, Σίτερ, Φον Μπέργκεν, Ροσά, Λέτσιακς, Ραβέ (86′ Ντουά), Ζακάρια, Μπερτόνε, Σουλεϊμάνι, Κούμπο, Φράι (78′ Σικ).


Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Ελιουνούσι (90+3′ Ρομαό), Μάριν (63′ Μάρτινς), Σεμπά, Ιντέγε (82′ Καρντόσο).


Πηγή : 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr