google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 GP Ιαπωνίας: Η pole κρίθηκε στα 13 χιλιοστά! - sentragoals.gr
Home » , » GP Ιαπωνίας: Η pole κρίθηκε στα 13 χιλιοστά!

GP Ιαπωνίας: Η pole κρίθηκε στα 13 χιλιοστά!

Written By news on Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 | 10:49 π.μ.

Ο Λιούις Χάμιλτον έδωσε μεγάλη μάχη για την pole position, όμως την έχασε για 13 χιλιοστά από τον Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος διατηρήθηκε στην κορυφή των χρόνων στη Σουζούκα. Τρίτος ο Ραϊκόνεν.

Σε ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν στην κορυφή των χρόνων, όμως στο φινάλε πήγε να του... κλέψει την πρωτιά ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός βρέθηκε, αρχικά, στην πρώτη θέση, έδωσε μεγάλη μάχη, όμως την έχασε για μόλις 13 χιλιοστά από τον ομόσταυλό του.

Ο Γερμανός βρήκε τον τέλειο γύρο και κατέκτησε την pole position, με τη μάχη να αναμένεται μεγάλη στον αγώνα, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για τον τίτλο.

Τρίτος ακολούθησε ο Κίμι Ραϊκόνεν, ενώ τέταρτος ήρθε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που έχει και ποινή τριών θέσεων για το συμβάν της εκκίνησης στη Μαλαισία και θα εκκινήσει έβδομος. Από εκεί και πέρα, σειρά πήραν οι Μαξ Φερστάπεν, Ντάνιελ Ρικιάρντο, Σέρχιο Πέρεζ, Ρομάν Γκροζάν, Νίκο Χούλκενμπεργκ, με τον Εστεμπάν Γκουτιέρεζ να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Εκτός αυτής έμειναν οι Βαλτέρι Μπότας, Φελίπε Μάσα, Ντανιίλ Κβιάτ, Κάρλος Σάινθ, Φερνάντο Αλόνσο, Τζόλιον Πάλμερ, ενώ από το Q1 αποκλείστηκαν οι Τζένσον Μπάτον, Κέβιν Μάγκνουσεν, Μάρκους Έρικσον, Φελίπε Νασρ, Εστεμπάν Οκόν και Πασκάλ Βερλάιν.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα



Πηγή : gazzetta.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr