google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Οξυγόνο» για την ΑΕΛ! (video) - sentragoals.gr
Home » , , » «Οξυγόνο» για την ΑΕΛ! (video)

«Οξυγόνο» για την ΑΕΛ! (video)

Written By news on Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 | 1:13 μ.μ.

Η ΑΕΛ με πέναλτι του Βαρέλα και τρομερή εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη πέτυχε την δεύτερη φετινή της νίκη με 2-0 επί του «άσφαιρου» Πανιώνιου! Με δέκα από το 22' και οι δύο ομάδες!

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, δεν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Πανιώνιος υπερείχε και ειδικά στο β' έκανε αρκετές ευκαιρίες, όμως έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και το πλήρωσε ακριβά.

Οι δύο ομάδες έμειναν από νωρίς με δέκα παίκτες, καθώς στο 23' οι Πολ και Φούντας πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια λόγω μεταξύ τους αψιμαχίας.

Τα αρχικά πλάνα

Η ΑΕΛ ξεκίνησε με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Ξενοδόχοβ, δεξί μπακ ο Ρέντζας, αριστερό ο Κόντορ, σέντερ μπακ οι Φάρκας και Γιοβάνοβιτς. Αμυντικά χαφ οι Γκόλιας και Φατιόν, στα άκρα οι Πολ και Αβραάμ, ο Βαρέλα πίσω από τον Ναζλίδη.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Γιαννιώτης, δεξί μπακ ο Βλάχος, αριστερό ο Αντωνιάδης, σέντερ μπακ οι Οικονόμου και Ρισβάνης. Αμυντικά χαφ οι Σιώπης και Κόρμπος, οι Φούντας και Μπεν στα άκρα, ο Μασούντ πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Στα «κόκκινα» το α'!

Πολύ δυναμικό το πρώτο μέρος, γεμάτο ένταση, νεύρα και σκληρές μονομαχίες. Η ΑΕΛ πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-0, με τις δύο ομάδες όμως να μένουν αμφότερες με δέκα παίκτες λόγω αψιμαχίας των Πολ και Φούντα!

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που ξεκίνησε πιο δυνατά, αλλά γρήγορα η ΑΕΛ ισορρόπησε και στο 10' κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ.


Έπειτα από καλή κυκλοφορία της μπάλας, οι «βυσσινί» μπήκαν στην περιοχή με τον Βαρέλα, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Ο παθών ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι και νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0 με δυνατό σουτ ψηλά στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα.



Ο Πανιώνιος προσπάθησε να απαντήσει στο 19' με τον Μπεν να εκτελεί φάουλ και τον Ρισβάνη μετά από διαδοχικές διεκδικήσεις να σουτάρει αδύναμα μπροστά στον Ξενοδόχοβ, που δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Το θερμόμετρο παράλληλα ανέβαινε συνεχώς στην ΑΕΛ F.C. Arena λόγω της έντασης με την οποία έπαιζαν οι δύο ομάδες, έτσι στο 23ο λεπτό ήρθε η ...έκρηξη!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πολ έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Φούντα, ο οποίος σηκώθηκε και έπιασε από τον λαιμό τον αντίπαλό του. Ο Πολ ανταπέδωσε και απειλήθηκε γενική σύρραξη, με τον διαιτητή πάντως να ρίχνει την ένταση αποβάλλοντας απ' ευθείας και τους δύο πρωταίτιους του επεισοδίου.

Μετά τις αποβολές ο Πανιώνιος βρήκε περισσότερο χώρο και στο 28' ο Σιώπης βρήκε τον Κόρμπο με σέντρα, αλλά ο Ξενοδόχοβ μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά.

Η ΑΕΛ την ίδια ώρα έδειχνε τα δόντια της στις αντεπιθέσεις και στο 28' θα μπορούσε να κάνει το 2-0, όταν ο Ναζλίδης βρήκε ωραία αριστερά στην κόντρα τον Αβραάμ και αυτός εξαπέλυσε με την μία συρτό διαγώνιο σουτ, το οποίο όμως σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.

Ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή από εκεί και πέρα και προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ των Ρισβάνη (28', άουτ) και Οικονόμου (44', κόντραρε σε κόρνερ από τον Κόντορ), όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του α' μέρους.

Ευκαιρίες ο Πανιώνιος, «εκτελεστής» Ναζλίδης!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να κάνει την πρώτη του κίνηση από τον πάγκο, ρίχνοντας τον Τασουλή αντί του Αντωνιάδη.

Ο νεοεισελθών μάλιστα παραλίγο να δικαιώσει άμεσα τον προπονητή του, καθώς στο 54' ο Μπεν τον βρήκε στην μικρή περιοχή με ωραίο τακουνάκι, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε στην αλλαγή αποσύροντας τον σκόρερ Βαρέλα που είχε τραυματιστεί, για να αντικατασταθεί από τον Ντέλετιτς.

Ωστόσο ο Πανιώνιος συνέχισε να έχει το πάνω χέρι, με τον Ξενοδόχοβ πάντως να μπλοκάρει τα μακρινά σουτ των Ανσαριφάρντ και Μασούντ στο 58ο λεπτό. Στο 62' ο Ανσαριφάρντ γύρισε στο σημείο του πέναλτι μετά από καλή προσπάθεια, αλλά ο Γκόλιας έκοψε εγκαίρως προς τον τερματοφύλακά του, ενώ δευτερόλεπτα μετά και πάλι ο Ξενοδόχοβ επενέβη όταν ο Μασούντ πήρε κόντρες και μπήκε απειλητικά στην περιοχή.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Μιλόγεβιτς έκανε και την δεύτερή του αλλαγή, με τον Μασούρα να μπαίνει αντί του Βλάχου. Ο Αναστασιάδης προσπάθησε να φρεσκάρει την άμυνά του, βάζοντας τον Ποτουρίδη αντί του Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Πανιώνιος είχε φτάσει την κατοχή της μπάλας στο 63%!

Οι «κυανέρυθροι», μάλιστα στο 75' έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μασούντ με εκτέλεση φάουλ βρήκε στην μικρή περιοχή τον Ρισβάνη, που έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια με κεφαλιά.

Παρ' όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν επιβραβεύτηκαν για την υπεροχή τους, αλλά στο 82' ουσιαστικά τέθηκαν νοκ - άουτ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή για χέρι του Οικονόμου. Ο Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση και με αριστοτεχνικό χτύπημα με το δεξί έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Γιαννιώτη για το 2-0!


Ο Μιλόγεβιτς έριξε στη μάχη και τον Ενγκόγκ αντί του Κόρμπου, ενώ στο 82' η ...γκαντεμιά του Πανιώνιου συνεχίστηκε με δοκάρι του από με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μασούντ. Στην επαναφορά το ψαλιδάκι του Ενγκόγκ πέρασε άουτ και κάπου εκεί οι «κυανέρυθροι» κατάλαβαν οριστικά ότι δεν ήταν η μέρα τους...

ΑΕΛ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0

Σούπερ Λιγκ 2016-17, 9η Αγωνιστική, AEL F.C. Arena

Γκολ: 10' πεν. Βαρέλα, 82' Ναζλίδης

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Κορουμπύλια (Δ. Αττικής)

Κίτρινες: Φάρκας, Ναζλίδης, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας - Μασούντ, Οικονόμου

Κόκκινες: Πολ (23') - Φούντας (23')

ΑΕΛ (Αναστασιάδης, 4-2-3-1): Ξενοδόχοβ - Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (70' Ποτουρίδης), Φάρκας, Κόντορ - Γκόλιας, Φατιόν (90+1' Ναβάρο) -  Πολ, Αβραάμ, Βαρέλα (56' Ντέλετιτς) - Ναζλίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς, 4-2-3-1): Γιαννιώτης, Βλάχος (67' Μασούρας), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης (46' Τασουλής) - Κόρμπος (83' Ενγκόγκ), Σιώπης - Φούντας, Μπεν, Μασούντ - Ανσαριφάρντ.


Πηγή : novasports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr