google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μία σου και μία μου! (video) - sentragoals.gr
Home » , , » Μία σου και μία μου! (video)

Μία σου και μία μου! (video)

Written By news on Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 | 1:44 μ.μ.

Ηρακλής και Πλατανιάς πήραν από ένα ημίχρονο στο Καυτανζόγλειο και τελικά έμειναν στο 1-1, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τα πλάνα των δύο προπονητών:

Ο Σάββας Παντελίδης, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή, επέλεξε ένα σύστημα 4-2-3-1 με τον Περνίας κάτω απ' τα δοκάρια, τους Σαραμαντά, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρη και Κυριακίδη στην άμυνα, αμυντικά χαφ οι Κούρος - Ιντζόγλου, δεξιά ο Μοντέιρο, αριστερά ο Πασάς, στην κορυφή ο Λουκίνας και πίσω του, σε ρόλο δημιουργικού χαφ, ο Λεοζίνιο.

Το ίδιο σύστημα χρησιμοποίησε και ο Γιώργος Παράσχος τοποθετώντας τον Σωτηρίου κάτω απ' τα γκολπόστ, τους Σκαρντοβέλι, Καρυπίδη, Μπανανά και Στάθη στην άμυνα, μπροστά τους οι Στανισάβλιεβιτς - Μουνάφο, δεξιά ο Αποστολόπουλος, αριστερά ο Μανούσος, αιχμή του δόρατος ο Γιακουμάκης και πίσω του, σε ρόλο "δεκαριού", ο Μενδρινός.

Ανώτερος και αποτελεσματικότερος ο Πλατανιάς

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι δύο αγώνες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο με τα λάθη να είναι αρκετά εκατέρωθεν.

Ωστόσο, ο Πλατανιάς έδειξε από την αρχή να πατάει λίγο καλύτερα και να φτάνει με μεγαλύτερη ευκολία στην εστία του Ηρακλή.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό και ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Μενδρινός επεχείρησε το σουτ από τον άξονα, η μπάλα όμως κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στο 23ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ αλλά το σουτ του Μοντέιρο από τα δεξιά, μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.

Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν. Ο Γιακουμάκης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο επερχόμενος Αποστολόπουλος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περνίς βάζοντας δύσκολα στο «Γηραιό».

Από κι έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ο Πλατανιάς ήλεγχε απόλυτα το ματς με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια διατηρώντας το προβάδισμα.

Πείσμωσε και ισοφάρισε ο Ηρακλής

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί και πίεσε αρκετά τον Πλατανιά.

Η προειδοποιητική βολή ήρθε στο 53ο λεπτό όταν ο Ζιαμπάρης έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά ο Σωτηρίου πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση διατηρώντας το μηδέν για την εστία του.

Στο 68ο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Σαραμαντάς από τα αριστερά πραγματοποίησε τη σέντρα και ο Κυριακίδης με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-1.

Ωστόσο, από κει κι έπειτα οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν πραγματοποιώντας και αρκετά λάθη με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες να πάρουν από έναν πόντο, με τους γηπεδούχους να αγνοούν για μία ακόμα αγωνιστική τη νίκη. 

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Σ. Παντελίδης): Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Κούρος, Λεοζίνιο (90' Κυνηγόπουλος), Μοντέιρο (56' Λάμπρου), Λουκίνας, Πασάς (46' Ρούσσος)


Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Αποστολόπουλος (68' Ντεβέθα), Μουνάφο, Μενδρινός (82' Ντίνας), Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος (91' Κάργας), Γιακουμάκης


Πηγή : novasports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr