google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ξανά μαζί ΜακΛάρεν και Μερσέντες; - sentragoals.gr
Home » , , » Ξανά μαζί ΜακΛάρεν και Μερσέντες;

Ξανά μαζί ΜακΛάρεν και Μερσέντες;

Written By news on Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 | 12:01 μ.μ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα η- απογοητευμένη από τον κινητήρα της Χόντα- ΜακΛάρεν έκανε «άνοιγμα» προς την πλευρά της Μερσέντες, προκειμένου να συνεργαστούν εκ νέου!
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου παράλογη κίνηση- ειδικά αν μιλάμε για τον χώρο στον οποίον, κατ' εξοχήν, «ανθίζει» ο παραλογισμός: μαζί οι δυο τους συνέθεσαν ένα από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στην ιστορία της Φόρμουλα 1, οπότε...

Οπότε το να σκέφτεται η ΜακΛάρεν να επιστρέψει στην «στοργική αγκάλη» της Μερσέντες- προκειμένου η τελευταία να την εφοδιάζει με κινητήρες- μοιάζει πέρα ως πέρα λογικό: η αγγλική εταιρία, βλέποντας στα χειμερινά τεστ την Χόντα να είναι για 3η χρονιά... αλλού, ψάχνει απεγνωσμένα νέο κινητήρα προκειμένου ν' αποχωριστεί τις τελευταίες θέσεις της και να επιστρέψει εκεί που, ιστορικά, ανήκει.

Ωστόσο, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στο να προχωρήσει η επανασύνδεση: η ΜακΛάρεν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους Ιάπωνες, κάτι που σημαίνει πως αν αποφασίσουν να τους «αποχωριστούν» (κάτι που θεωρείται δεδομένο, εκτός κι αν το power unit της Χόντα παρουσιάσουν τεράστια βελτίωση μέσα στο 2017) θα πρέπει να βάλουν το χέρι αρκετά βαθιά στην- ήδη καταπονημένη- τσέπη.

Λαμβάνοντας υπόψη, όμως, πως η ΜακΛάρεν πηγαίνει με χίλια (διόρθωση, γιατί με χίλια με τέτοιον κινητήρα δεν μπορείς να πας: με αρκετά χιλιόμετρα) για τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της, τότε δύσκολα δε θα κουνήσει μαντήλι στους Ιάπωνες για να γυρίσει στην Μερσέντες- με την οποία, για να μην ξεχνιόμαστε, πανηγύρισε 3 παγκόσμιους τίτλους με Χάκινεν (1998, 1999) και Χάμιλτον (2008).

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Άγγλοι έχουν κάνει ήδη «άνοιγμα» προς την πλευρά των Γερμανών, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει και η Ρενό ως εναλλακτική λύση.

Ο κλοιός, λοιπόν, σφίγγει ολοένα και περισσότερο στο λαιμό της Χόντα, η οποία καλείται να τα τρέξει κόντρα στον Χρόνο και να τον κερδίσει.

Και όλοι ξέρουμε πως κάτι τέτοιο απλά δε γίνεται.


Ακόμα κι αν μιλάμε για τη Φόρμουλα 1...


Πηγή : sdna.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr