google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ολυμπιακός: Πελεγκρίνο και Εσκριμπά για τον πάγκο - sentragoals.gr
Home » , , » Ολυμπιακός: Πελεγκρίνο και Εσκριμπά για τον πάγκο

Ολυμπιακός: Πελεγκρίνο και Εσκριμπά για τον πάγκο

Written By news on Τρίτη 9 Μαΐου 2017 | 10:17 π.μ.

Στροφή στην ισπανική αγορά ετοιμάζονται να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» αναφορικά με τον άνθρωπο που θα αναλάβει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Πρώτος στόχος για τον Ολυμπιακό ήταν να ενεργοποιήσει το γαλλικό μοντέλο. Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοδέστο είχαν αναλάβει τις επαφές με τους προπονητές από την συγκεκριμένη αγορά και ο Ρεμί Γκαρντ ήταν το μεγάλο φαβορί. Ωστόσο, από την στιγμή που παρατηρείται καθυστέρηση στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως ετοιμάζονται να κάνουν στροφή στην ισπανική αγορά.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο είναι αυτό που υπάρχει στην κορυφή της λίστας των Πρωταθλητών Ελλάδας για τον τεχνικό που θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα για τη νέα σεζόν. Ο 45χρονος Αργεντινός είναι στην Αλαβές και το έργο που έχει δείξει είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Αν και ο πρώτος στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή, οι Βάσκοι είναι στην 10η θέση της Liga και το ποδόσφαιρο που παίζουν θεωρείται κοντά σ’ αυτό που θέλουν στον Ολυμπιακό.


Βέβαια, τα δεδομένα για τον Λατίνο κόουτς δεν είναι εύκολα. Ο Πελεγκρίνο έχει ως πρώτο στόχο να παραμείνει στην Ισπανία, όπου υπάρχουν μεγάλες προοπτικές, ενώ οι απολαβές του κυμαίνονται κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Πάντως, δεν είναι ο μόνος που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» από την Ισπανία. Στο κάδρο υπάρχει και ο Φραν Εσκριμπά της Βιγιαρεάλ, ο οποίος και αυτός ως πρώτο στόχο την παραμονή του στο πρωτάθλημα της χώρας του. Στα υπόψη πάντως υπάρχει και η παραμονή του Τάκη Λεμονή, αλλά όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες, όταν θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.


Πηγή : onsports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr