google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η MGU-K πρόδωσε τον Vandoorne στον αγώνα - sentragoals.gr
Home » , , » Η MGU-K πρόδωσε τον Vandoorne στον αγώνα

Η MGU-K πρόδωσε τον Vandoorne στον αγώνα

Written By news on Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:11 π.μ.

Παρά την καλή του εκκίνηση και την απόδοση του, ο Stoffel Vandoorne δεν κατάφερε να τερματίσει το σημερινό αγώνα στο “Ναό της Ταχύτητας”.

Από τον πρώτο γύρο ήταν δυνατός, σημειώνοντας σταθερή πρόοδο μέσα στην πίστα, συμπεριλαμβανομένης και μιας αποφασιστικής κίνησης στον Sainz. Έφτασε μέχρι και την 7η θέση, στο 19ο γύρο, αλλά τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 34ο γύρο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο νεαρός οδηγός της McLaren ανέφερε απώλεια ισχύος του κινητήρα, με το πρόβλημα τελικά να αποδίδεται στην MGU-K της νέας μονάδας ισχύος.

Stoffel Vandoorne, DNF: «Το μόνο που ξέραμε στο γύρο που εγκατέλειψα ήταν κάποια ένδειξη ενός προβλήματος, καθώς έχασα ισχύ. Είναι ένα παρόμοιο θέμα με χθες και είναι κρίμα γιατί αλλάξαμε τον κινητήρα τη νύχτα. Το να έχουμε άλλο ένα πρόβλημα σε έναν αγώνα που πήγαινε καλά είναι, προφανώς, απογοητευτικό. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερη στη Σιγκαπούρη.

«Είναι αρκετά δύσκολο να βγάλουμε θετικά συμπεράσματα από ένα Σαββατοκύριακο όπως αυτό. Από την πλευρά μου, ήταν πραγματικά ένα θετικό διήμερο όσον αφορά την οδήγηση και την απόδοση μου. Ήταν πολύ δυνατή. Οι τελευταίοι μου αγώνες ήταν πολύ ισχυροί για μένα, στην πραγματικότητα.


«Είναι κρίμα που τελείωσε άλλος ένας αγώνας για μας με εγκατάλειψη και χωρίς κανένα κέρδος από όλο αυτό. Και είχαμε και άλλο ένα πρόβλημα σήμερα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Είναι πιθανό να υπάρξει κι άλλη ποινή θέσεων για μένα στη Σιγκαπούρη. Θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr