google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η επίσημη ανακοίνωση της Yamaha για το χειρουργείο του Rossi - sentragoals.gr
Home » , , , » Η επίσημη ανακοίνωση της Yamaha για το χειρουργείο του Rossi

Η επίσημη ανακοίνωση της Yamaha για το χειρουργείο του Rossi

Written By news on Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 | 6:28 μ.μ.

Η Yamaha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το ατύχημα που είχε χθες ο Valentino Rossi. Στη διάρκεια προπόνησης enduro o Rossi τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι και υποβλήθηκε άμεσα σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Η επίσημη ανακοίνωση της Yamaha:

«Χτες το βράδυ ο αναβάτης της Movistar Yamaha MotoGP, Valentino Rossi, είχε μια επιτυχημένη επέμβαση στα μετατοπισμένα κατάγματα της κνήμης και της περόνης του δεξιού του ποδιού.

Ο αστέρας του MotoGP διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με enduro xθες το απόγευμα.

Ύστερα από ιατρική εξέταση στο νοσοκομείο ’Ospedale Civile di Urbino’, όπου έγινε η αρχική διάγνωση των καταγμάτων, ο Ιταλός μεταφέρθηκε στο ‘Azienda Ospedaliero-Universitaria Ospedali Riuniti’ στην Αγκώνα.

Κατά την άφιξη του, υπεβλήθη σε χειρουργείο από τις 2 έως τις 3 τα ξημερώματα από τον ιατρό Raffaele Pascarella, Διευθυντή του Ορθοπεδικού τμήματος. Στη διάρκεια της εγχείρησης τα κατάγματα επιδιορθώθηκαν με την χρήση μεταλλικής καρφίτσας – ήλοι(καρφιά) ενδομυελικής ασφάλισης-  χωρίς επιπλοκές.

Θα ακολουθήσουν ιατρικές ανακοινώσεις έγκαιρα.


Η Yamaha θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του ‘Ospedale Civile di Urbino’ και του ‘Ospedali Riuniti di Ancona’ για την αφοσίωση τους και το επαγγελματικό τους ενδαφέρον.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr