google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Hamilton – Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα - sentragoals.gr
Home » , , » Hamilton – Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Hamilton – Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Written By news on Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 | 9:09 μ.μ.

O Lewis Hamilton πήρε μια σημαντική νίκη στο Βέλγιο, καθώς επικράτησε του Sebastian Vettel και μείωσε την διαφορά του με τον οδηγό της Ferrari στους επτά βαθμούς. Ο Ηamilton πήρε χθες την 68η pole position της καριέρας του ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Michael Schumacher και έκλεισε το σαββατοκύριακο με την τρίτη του νίκη στο Spa. O ίδιος δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ικανοποιημένος που η σκληρή δουλειά στην διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος απέδωσε.

«Ήταν ένα δυνατό σαββατοκύριακο για εμένα και την ομάδα, είμαι πραγματικά ευγνώμων για όλη την σκληρή δουλειά τους. Με τον Sebastian δώσαμε μια εκπληκτική μάχη, όμως αυτό είναι που είχα σκοπό να κάνω και το έκανα.»

Το βελγικό Grand Prix ήταν το πρώτο στο οποίο είχε συμμετάσχει ο Hamilton ξεκινώντας την καριέρα του και δήλωσε ευχαριστημένος που έκανε τα όνειρα του πραγματικότητα έχοντας κατακτήσει ήδη τρία πρωταθλήματα.


«Ήρθα εδώ το 1996 με τον πατέρα μου και ήταν το όνειρο μου να βρεθώ σε αυτήν την θέση κάποια μέρα, επομένως αυτό αποδεικνύει σε όλους εσάς που παρακολουθείτε πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και πως απλά χρειάζεται να συνεχίσεις να παλεύεις για αυτά, να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην τα παρατάς ποτέ.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr