google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μαρόκο – Ιράν στην πρεμιέρα του Β ομίλου! - sentragoals.gr
Home » , , » Μαρόκο – Ιράν στην πρεμιέρα του Β ομίλου!

Μαρόκο – Ιράν στην πρεμιέρα του Β ομίλου!

Written By news on Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 | 5:40 μ.μ.

Μπορεί στον δεύτερο όμιλο τα βλέμματα να κερδίζει η βραδινή μάχη της Ισπανίας με την Πορτογαλία, ωστόσο η αναμέτρηση του Μαρόκου με το Ιράν (18:00) στην Αγία Πετρούπολη έχει το δικό της ενδιαφέρον.

Αμφίβολος για το Μαρόκο είναι ο μπακ Νταμπίλ Ντιράρ, ενώ το Ιράν έχει τιμωρημένο τον μεσοαμυντικό Σαεΐντ Εζατολάχι και ερωτηματικά τον φορ Μεντί Ταρέμι και τον μέσο Ασκάν Ντεζάγκα. Ο Κάρλος Κεϊρός είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει βασικούς και τους τρεις «Έλληνες», τους Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού και τον Μασούντ της ΑΕΚ.

Το Μαρόκο, που συμμετέχει σε Μουντιάλ για πέμπτη φορά αλλά μόλις πρώτη μετά από 20 χρόνια, μετρά μόνο δύο νίκες στα 13 ματς σε τελική φάση (4 ισοπαλίες, 7 ήττες), ενώ το Ιράν που συμμετέχει σε διαδοχικές τελικές φάσεις για πρώτη φορά ψάχνει την πρώτη του πρόκριση στα νοκ άουτ έχοντας κερδίσει μόλις ένα από τα δώδεκα ματς του (3 ισοπαλίες και 8 ήττες), απέναντι στις ΗΠΑ το 1998 με 2-1.

Οι δύο ομάδες συναντώνται για πρώτη φορά σε τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ στη μοναδική τους συνάντηση στο παρελθόν είχαν έρθει ισόπαλες.

Πιθανές συνθέσεις:

Μαρόκο (Ρενάρ): Μουνίρ, Ασράφ, Σαΐς, Μπενατιά, Μεντίλ, Ελ Αχμάντι, Άμραμπατ, Μπελχαντά, Μπουσουφά, Ζιγιέκ, Μπουταΐμπ.

Ιράν (Κεϊρός): Μπεϊρανβάντ, Ρεζαεϊάν, Χανζάντε, Τσέσμι, Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Μασούντ, Γιαχάνμπακς, Ανσαριφάρντ, Ταρέμι, Αζμούν.

Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεφ (Ρωσία).


Πηγή : mundialtimes.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr