google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η επιστροφή του Daniil Kvyat στην ομάδα Toro Rosso για το 2019 - sentragoals.gr
Home » , , , , » Η επιστροφή του Daniil Kvyat στην ομάδα Toro Rosso για το 2019

Η επιστροφή του Daniil Kvyat στην ομάδα Toro Rosso για το 2019

Written By news on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 | 1:23 μ.μ.

Όπως αναφέρθηκε από το sentragoals.gr, ο Kvyat είχε βρεθεί ως μια εκπληκτική για να έχει μια προσπάθεια στην ομάδα της Toro Rosso που τον έριξε στα τέλη του 2017.

Αυτό θα είναι το τρίτο ξόρκι του Kvyat στο Toro Rosso, όπου ο Ρώσος είχε αγωνιστεί για την ομάδα το 2014 και στη συνέχεια και πάλι από τις αρχές του 2016, αφού θα υποβιβαστεί από την ομάδα της Red Bull.

Απορρίφθηκε από την Red Bull μετά το Grand Prix των 2017 Ηνωμένων Πολιτειών και εντάχθηκε στη Ferrari ως οδηγός ανάπτυξης, αλλά απελευθερώθηκε για να επιστρέψει στον αρχικό υποστηρικτή του επειδή η Red Bull προωθεί τον Pierre Gasly για να αντικαταστήσει τον Daniel Ricciardo.

Ο Kvyat είπε: «Πρώτα απ 'όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Red Bull και Toro Rosso για το γεγονός ότι μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Formula 1 και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που επιστρέφω σε μια ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά.

"Το Toro Rosso με έκανε πάντα να νιώθω σαν στο σπίτι και είμαι σίγουρος ότι θα είναι και πάλι η η επόμενη σεζόν.

"Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη Ferrari για την εμπιστοσύνη στις ικανότητες οδήγησης που μου επέτρεψαν να μείνω συνδεδεμένος με την F1 ως οδηγό ανάπτυξης.

«Ακόμα κι αν τα καθήκοντά μου βασίζονταν κυρίως στο προσομοιωτή, έμαθα πολλά και τώρα αισθάνομαι πιο δυνατός και καλύτερα προετοιμασμένος από όταν έφυγα από τον Toro Rosso».

Ο Kvyat δήλωσε ότι "δεν εγκατέλειψε ποτέ την ελπίδα να αγωνιστεί ξανά" και ο σύμβουλος της Red Bull Dr Helmut Marko δήλωσε πρόσφατα στο ότι ο Ρώσος είχε ωριμάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο προπονητής της ομάδας Toro Rosso Franz Tost δήλωσε: "Πιστεύω ότι αξίζει μια άλλη ευκαιρία στη Formula 1.

"Ο Daniil είναι ένας πολύ ικανός οδηγός με φανταστική φυσική ταχύτητα, την οποία έχει αποδείξει αρκετές φορές στην καριέρα του.

"Υπήρξαν κάποιες δύσκολες καταστάσεις που είχε να αντιμετωπίσει στο παρελθόν, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι έχοντας χρόνο να ωριμάσω ως άτομο μακριά από τις φυλές θα τον βοηθήσει να δείξει τις αναμφισβήτητες ικανότητές του σε καλό δρόμο.

"Θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για να του προσφέρουμε ένα καλό πακέτο, και νιώθω ότι το καλύτερο είναι ακόμα να έρθει από την πλευρά του.

"Γι 'αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσουμε πίσω στην ομάδα μας, για να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη σεζόν μαζί".


Ο Brendon Hartley ισχυρίζεται ότι έχει μακροπρόθεσμη συμφωνία, αλλά είναι αβέβαιο τι θα κάνει η Red Bull για τη δεύτερη θέση.


Πηγή : motorsport.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr