google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πάρτι του Ατρόμητου κόντρα στον απογοητευτικό Πανιώνιο - sentragoals.gr
Home » , , » Πάρτι του Ατρόμητου κόντρα στον απογοητευτικό Πανιώνιο

Πάρτι του Ατρόμητου κόντρα στον απογοητευτικό Πανιώνιο

Written By news on Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 | 7:21 μ.μ.

Πραγματοποιώντας πολύ ουσιαστική εμφάνιση και εκμεταλλευόμενος τα λάθη της αντίπαλης άμυνας, ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του Πανιωνίου και «έπιασε» στην 3η θέση την ΑΕΚ!

Η ομάδα του Κάναντι «ξεπάστρεψε» τον Πανιώνιο με 3-0 στο Περιστέρι και ξεπέρασε την πίκρα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Οι Περιστεριώτες συμπλήρωσαν 6 αγώνες πρωταθλήματος δίχως ήττα (4-2-0) και «έπιασαν» στην 3η θέση της βαθμολογίας την ΑΕΚ.

Οι Νεοσμυρνιώτες απογοήτευσαν με την παρουσία τους καθώς δεν είχαν τον τρόπο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Η ομάδα του Μάντζιου πάντως διαμαρτύρεται δικαίως για μια λανθασμένη υπόδειξη του Ντουρμισάι ως οφσάιντ στο 10’.

Το 1-0 από πέναλτι του Κουλούρη (18’), με αυτογκόλ του Μπανανά το 2-0 (25’), ενώ στο 53’ ο Ενσικουλού διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το ματς

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με διάθεση να ελέγξει το ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και να γίνει απειλητικός. Μάλιστα, στο 9’ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Κουλούρης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Μανοΐλοβιτς να κάνει άστοχη έξοδο μετά την κεφαλιά του Χατζηισαΐα.

 inner

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Πανιώνιος διαμαρτυρήθηκε για ένα λάθος του βοηθού διαιτητή, που υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ντουρμισάι, ο οποίος σκόραρε, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε.

Στο 17’, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κουλούρη από τον Μαξίμοβιτς, ο οποίος τράβηξε τον αντίπαλό του. Ο… παθών ανέλαβε την εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών» και ευστόχησε για να γράψει το 1-0.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να κυριαρχούν και στο 25’ διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Ενσικουλού να γυρίζει από τα δεξιά και τον Μπανανά να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

inner

Από την άλλη, οι Νεοσμυρνιώτες αδυνατούσαν να γίνουν απειλητικοί, πέραν της φάσης του 42’, όταν ο Μπουμάλ σούταρε, αλλά ο Θεοδωράκης μπλόκαρε. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τον Ατρόμητο να προηγείται 2-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος έφτασε στο 3-0, με τον Ενσικουλού να παίζει εξαιρετικά το «1-2» με τον Μανούσο, να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα Μανοΐλοβιτς (53’).

inner

Μετά από το τρίτο γκολ τους, οι παίκτες του Κάναντι «πάγωσαν» το ρυθμό της αναμέτρησης, ενόσω οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν τον τρόπο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Οι Περιστεριώτες είχαν δύο επικίνδυνες αντεπιθέσεις στο 80’ και στο 83’, με τους Κουλούρη, Μπρούνο να απειλούν. Οι καλύτερες στιγμές του Πανιωνίου ήρθαν στο τελευταίο 5λεπτο, με τον Καμαρά να αστοχεί μέσα από την περιοχή στο 87’ και τον Μπανανά να σπαταλά την… ευκαιρία της χρονιάς στο 90’, αφού έστειλε την μπάλα άουτ από απόσταση βολής και σε κενή εστία.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Ατρόμητος έφτασε στο τελικό 3-0 επί των «κυανέρυθρων» και άφησε πίσω του την πίκρα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κάναντι): Θεοδωράκης – Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης – Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες (84’ Κορτ), Κατράνης – Ενσικουλού (73’ Μπρούνο), Κουλούρης, Μανούσος (73’ Κωτσόπουλος)

Πανιώνιος (Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς – Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος (86’ Οικονομίδης), Μπανανά – Παπαγεωργίου, Μανιάτης (63’ Άρσε), Μαξίμοβιτς, Κότσιτς – Μπουμάλ, Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς (74’ Καμαρά)


Το live του αγώνα:



Πηγή : sport-fm.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr