google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σηκώθηκε από το κρεβάτι και δεν είναι διασωληνωμένος ο Michael Schumacher - sentragoals.gr
Home » , , » Σηκώθηκε από το κρεβάτι και δεν είναι διασωληνωμένος ο Michael Schumacher

Σηκώθηκε από το κρεβάτι και δεν είναι διασωληνωμένος ο Michael Schumacher

Written By news on Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 | 7:27 μ.μ.

Βρετανικό δημοσίευμα μεταφέρει καλά νέα για την κατάσταση της υγείας του «Σούμι».

Στις 29 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα που ο Μίχαελ Σουμάχερ υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Έκτοτε ο Γερμανός θρύλος της Formula 1 είναι απομονωμένος και για μεγάλο διάστημα σε κωματώδη κατάσταση, με την οικογένειά του να έχει αποφασίσει να παρέχει ελάχιστη πληροφόρηση για την εξέλιξη της υγείας του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο «Σούμι» πλέον δεν είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του, αλλά μπορεί-έστω και για λίγη ώρα-να σηκώνεται και επίσης δεν είναι αναγκαίο να είναι διασωληνωμένος και να του παρέχεται μηχανική υποστήριξη για να ζήσει.


Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, που στις 3 Ιανουαρίου κλείνει τα 50, λαμβάνει από την πρώτη μέρα του σοβαρού ατυχήματός του ειδική θεραπεία στο σπίτι του στη Γενεύη, το οποίο έχει μετατραπεί σε νοσοκομειακή μονάδα. Μάλιστα υπήρχαν δημοσιεύματα πως το εβδομαδιαίο κόστος για αυτή τη νοσηλεία ξεπερνά τα 60.000 ευρώ!


Στο πλευρό του βρίσκονται η σύζυγός του, Κορίνα, και τα δύο τους παιδιά.


Πηγή : sport-fm.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr